Görüş Bildir
Haberler
TV
Keşke En Yakın Arkadaşım Olsa Diyeceğiniz 15 Dizi ve Film Karakteri

Keşke En Yakın Arkadaşım Olsa Diyeceğiniz 15 Dizi ve Film Karakteri

Arkadaşsız yaşayamayacağımız gerçeği bir tarafa, izlediğimiz dizi ve filmlerdeki gibi bir arkadaş çevresinde olsak diye düşünürüz bazen. Size güç verebilecek ya da varlığıyla fazlasıyla mutlu olabileceğiniz bazı karakterleri derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tarth'lı Brienne

Delikanlıyım diyen yüz binlerce erkeğe taş çıkaracak Tarth'lı Brienne için söz senettir. Onuru ve verdiği yeminler için yaşar. Ya da hiç acımadan öldürür!

2. Hayalet

Sevdiği tam sever, sildi mi bir kalemde! Adam sevdiği için gerekirse ceset gömüyor. Arkadaşlarının önüne siper oluyor. Kenar mahallelerin derdini, yokluğu, dostluğun kıymetini biliyor. Bir ekmeği varsa yarısını seninle paylaşmaktan geri durmaz.

3. Feyza

Senin mutluluğunu kendininkinden ön planda tutar. Elinde avucunda ne varsa seninle paylaşır ve bundan da mutluluk duyar. Karşılık beklemez.

4. Leonidas

Özgürlüğünden asla vazgeçmez. Öleceğini bilse dahi arkadaşlarının yanında olur ve hatta en önde göğsünü siper eder. Cesaret ve aşk timsalidir.

5. Gandalf

Her zaman kötünün karşısındadır ve en çok ihtiyaç duyulan zamanda, varlığı insana ilaç gibi gelir. Bİlgeliğiyle yol göstericidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Leon

Yufka yürekli ve yardımseverdir. Hayatla ilgili bildiği şeyler sınırlı gibi görünse de işinde iyi ve destek oldu mu tam tam destektir.

7. Papillon

En zor şartlarda dahi arkadaşını asla satmaz, ölüme gidebilir. Hayallerinden de vazgeçmez. Yıllar geçse bile seni bulur ve arkadaşlığındaki samimiyeti kaybetmediğini görebilirsin.

8. John Creasy

Koruyuculuğu ve seni asla terk etmemesiyle her an yanında olabilecek, seni güçlendirecek bir arkadaş modeli.

9. Tüpçü Fikret

Söz konusu arkadaşlarına yardım olduğunda elinden geleni ardına koymaz.

10. Ted Mosby

Onun için arkadaş ailenin bir parçası demektir ve arkadaşları için her zaman en iyisini yapmaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ali Osman

11. Ali Osman

Arkadaşları ve ailesi için yapamayacağı şey yoktur, sonuna kadar gider ve kendine hayatını hiçe sayabilir. Onu yanında gördüğün an başka bir şeyin tedirginliği içinde olmana gerek kalmaz.

12. Kurt

12. Kurt

Sırtını dayayabileceğin koca bir dağ gibi cesur ve merttir. Her türlü haklı kavgada seni bir dakika bile yalnız bırakmaz. Vefalıdır, cefakardır.

13. İsmail abi

Anlamadığı bir iş olmamakla beraber her zaman ve her şart altında yanındadır. Saf ve temiz duygular dışında bir şey barındırmaz.

14. Tyler Durden

Bir yandan çok güven tesis etmiyor gibi görünse de hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretebilir. Hayat dediğin şeyi yaşamak için farklı fikirlerin gelişmesine yardımcı olabilir ayrıca iyi sır saklar.

15. Legolas

Kim olursan ol, Legolas'ın kardeşlik sözünü aldın mı tamamdır. Seni asla geride bırakmaz. Geride bırakmak bir yana, Elf gözleriyle bir sürü tehlikeden bile korur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
56
37
19
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cimengozlunuz

Hayalet ve ismail abi der susarım...

Sigurd

bana ismail abi yeter