Görüş Bildir
Haberler
Keşfetmen Gereken Dünya Mutfağını Söylüyoruz!

etiket Keşfetmen Gereken Dünya Mutfağını Söylüyoruz!

Ma Belle
31.03.2023 - 17:00

Hangi dünya mutfağını keşfetmen gerekiyor? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Seyahat etmeyi sever misin?

2. Tatlı ile aran nasıl?

3. O zaman bir tatlı seç bakalım!

4. Çok acıktığın bir günün akşamında bunlardan hangisini yemek istersin?

5. Yemeklerde en çok hangi baharatı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en çok hangi tür yemekleri tüketmeyi seversin?

7. Son olarak spesifik bir soru! Hangi mevsimin insanısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lübnan Mutfağı!

Lübnan Mutfağı!

Verdiğin yanıtlara göre sen Lübnan mutfağını keşfetmelisin! Baharatlı yemekler tüketmeyi sevdiğini tahmin ediyoruz. Farklı tatlar denemekten kaçınmıyorsun ama yemek konusunda biraz seçici olduğunu söyleyebiliriz. Meraklı bir kişiliğin olduğu için farklı deneyimler yaşamayı seviyorsun. Bu yüzden Lübnan mutfağı kesinlikle sana göre. Herkesin bildiği ve damakta iz bırakan Falafel, patatesin en güzel hali olan Batata Harra, tatlı mı tatlı Lübnan Künefesi ve çıtır çıtır Fattoush Salatası'nı mutlaka denemelisin!

Özbekistan Mutfağı!

Özbekistan Mutfağı!

Verdiğin yanıtlara göre senin Özbekistan mutfağını keşfetmen gerekiyor! Her zaman yaptığın ve bilindik tatların dışına çıkmak istiyorsun fakat lezzetten de ödün vermek istemiyorsun. Türk kültürüne olan yakınlığı ile bilinen Özbek lezzetleri arasında Özbek Pilavı, Özbek Çorbası ve Çak Çak tatlısını mutlaka denemelisin!

Rusya Mutfağı!

Rusya Mutfağı!

Seçtiğin yanıtlara göre keşfetmen gereken mutfak Rusya mutfağı! Damak tadından ödün vermek istemiyorsan ve midene düşkünsen Rus mantısı Pelmeni, kat kat lezzet içeren Medovik Pasta, tavuk seviyorsan Tavuk Kievski ve hamur işi ailesinde bir lezzet abidesi olan Piroshki'yi mutlaka tatmalısın!

Yunanistan Mutfağı!

Yunanistan Mutfağı!

Verdiğin yanıtlara göre senin Yunanistan mutfağını keşfetmen gerekiyor! Yunan lezzetleri ile Türk mutfağının benzerliğini yıllardır hepimiz biliriz. Eğer yemek kültürüne farklı bir dokunuşta bulunup aynı zamanda benzer lezzetler tüketmek istiyorsan Yunan mutfağına mutlaka bir göz atmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
17
8
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Lübnan Mutfağı!

Necla Kaplan

Özbekistan Mutfağı

Ayça Terzi

Verdiğin yanıtlara göre senin Özbekistan mutfağını keşfetmen gerekiyor! Her zaman yaptığın ve bilindik tatların dışına çıkmak istiyorsun fakat lezzetten de ö... Devamını Gör