Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin ve Elif Gökalp Sevgili mi? Kerem Bürsin Kimle Aşk Yaşıyor?

Kerem Bürsin ve Elif Gökalp Sevgili mi? Kerem Bürsin Kimle Aşk Yaşıyor?

GNS
15.03.2022 - 17:26

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile olan ilişkisinin sona ermesi ile son günlerde sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Menajerlerinin ayrılmasını istediği iddiaları ortada dolaşan ikiliden herhangi bir açıklama gelmezken, Bürsin'in ismi pek çok farklı güzel ile anılmaya başladı. Magazine bomba gibi düşen iddialardan bir tanesi Kerem Bürsin ile ünlü spor spikeri Elif Gökalp'in yeni bir aşka yelken açtığı yönünde oldu. Peki Kerem Bürsin ve Elif Gökalp sevgili mi? Kerem Bürsin'in sevgilisi var mı? Kerem Bürsin kimle aşk yaşıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in adı magazin gündeminden düşmüyor. Hande Erçel ile sosyal medyadan fotoğraflarını kaldıran ve üstüne birbirlerini takipten çıkan ikili, ayrılık hakkında herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. İlişkilerinin sona ermesini menajerlerinin istediğine dair iddialar ortaya çıkarken Bürsin'in şimdiden yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Menajerlik şirketi konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki Kerem Bürsin'in sevgilisi kim? Kerem Bürsin ve Elif Gökalp sevgili mi? İşte detaylar...

Kerem Bürsin ve Elif Gökalp Sevgili mi?

Kerem Bürsin ve Elif Gökalp Sevgili mi?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrılığı sonrası magazin gündemi çalkalanmaya devam ediyor. Ayrılığın ardında pek çok farklı sebep yattığı iddia edilirken, bir yeni söylenti de Kerem Bürsin cephesinden geldi. Ünlü oyuncunun, spor spikeri Elif Gökalp ile yeni bir ilişkiye başladığı söylendi.

Kerem Bürsin Kimle Aşk Yaşıyor?

Kerem Bürsin Kimle Aşk Yaşıyor?

İddiaların sosyal medyada hızla yayılması üzerine Bürsin'in bağlı olduğu menajerlik şirketi konuya dair yazılı bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir.

Kerem Bürsin'in Sevgilisi Var mı?

Kerem Bürsin'in Sevgilisi Var mı?

Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz”

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın