Görüş Bildir
Haberler
Kepekli Değil Işıl Işıl Saçlara Sahip Olmak İçin Kullanmanız Gereken Şampuanlar

etiket Kepekli Değil Işıl Işıl Saçlara Sahip Olmak İçin Kullanmanız Gereken Şampuanlar

Saçlarımız güzelliğimizin en büyük sırrı! Bu yüzden saçlarımızın daime bakımlı ve parlak görünmesini isteriz. Fakat bazen gerek hayatın stresi, gerek değişen kava koşulları, gerekse kullandığımız saç şekillendiricileri yüzünden saçımızda kepekler oluşur. Eğer siz de kepek sorunuyla mücadele ediyorsanız bu durumu çözmek için öncelikle bu  problemin nedenini belirlemeli daha sonra senin için hazırladığımız şampuan önerilerine göz atmalısın ✌.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. DP Bio Barrier

1. DP Bio Barrier

Bu şampuan  ''Bio Barrier etkisi'' olarak adlandırdığı yapısı ile saç yüzeyinizde bariyer oluşturarak koruma sağlıyor. İçeriğindeki Zinc Pyrithione ile ilk yıkmadan itibaren kepek oluşumunun kaynağına etki ederek gözle görülür şekilde kepek oluşumunu önlüyor. Ve en önemlisi de içeriğinde tuza yer yok!

Fiyatı: 24,95 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

''Kafam kepek den dolayı çok kaşınıyordu. bir sürü ürün kullandım fayda etmedi ta ki bu şampuanı kullanana kadar. Saçımdaki kepekler kayboldu .''

2. Mousson

2. Mousson

Bu şampuan size yumuşak davranacak ❣. İçeriğindeki çinko ve çay ağacı yağı sayesinde kepekler kontrol altına alınırken içindeki proteinler sayesinde de saç derinize zarar vermeden onarmayı sağlayacak. Üstelik her saç tipine uygun.

Fiyatı: 74,75

Ürünü incelemek için tık tık.

''Sahane tek kullanimda bile kepekte ciddi azalma yapti.Keratin bakimli saclar icin baska urun aramayin''

3. Bioxcin Aqua Thermal Ds

3. Bioxcin Aqua Thermal Ds

Bu şampuanla saçınızı çok mutlu edeceksiniz ☺. Bioxcin kendisini kanıtlamış markalardan biri. Bu şampuan 3 hafta boyunca haftada 3 kez kullanılması halinde büyük oranda etki etmeyi hedefliyor! Sülfatsız yapısıyla da kalbimizi çalmayı başarıyor ❤.

Fiyatı: 63 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

''Egzamama tek iyi gelen şampuan bir iki yıkamada farkı göreceksiniz mutlaka alınmalı kepekten eser kalmıyor''

4. Royal Hair Care

4. Royal Hair Care

Size nazik davranacak şampuanların bir tanesi 😍. Saç derinizi nazikçe saçı kepeklerden arındırır. Böylelikle saç kökleriniz derin bit nefes alır✨. Bu sayede saçlarınız ışıldar! Çevrenizdekiler gözlerini sizden alamayacak 🤩. 

185 TL'den 72,50 TL'ye kadar düşmüş! Bu fırsat kaçmaz 👊

Ürünü incelemek için tık tık.

''Harika bir şampuan, saçlarım çok kuru, gür, kalın telli ve egzamaya yatkın bir saç derim var. Bu şampuan hem saç derimi tertemiz yaptı, saç kremi kullanmama gerek kalmadı ve saçımı şekillendirdiğimde kuaförden çıkmış gibi oldum. Sonuna kadar tavsiye ederim bu şampuanı, ayrıca küçük hediyeniz için teşekkür ederim kızım mutlu oldu 👍🏻''

5. FOODAHOLIC

5. FOODAHOLIC

Jojoba yağının faydalarından yararlanmak istiyorsanız bu şampuanı kaçırmayın derim🥰. Kaşıntı, kepek ve saç dökülmesine neden olan sebumu nazikçe temizler. Saçlar sağlıklı, elastik ve canlı hale gelir.

Fiyatı: 101,91 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

''Çok güzel bir şampuan saçlarımı yumuşacık yaptı. Dökülme ve kepeklenmelerde ciddi manada azalma oldu. Yüz maskesi hediyeniz için teşekkürler.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın