Görüş Bildir
Haberler
Kendisinden 22 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatile Çıkan Bilge Öztürk’ten Olay Pozlar!

Kendisinden 22 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatile Çıkan Bilge Öztürk’ten Olay Pozlar!

Hacer Tonay
01.12.2021 - 10:33

Tarkan’ın eski sevgilisi iken gündemden hiç düşmeyen Bilge Öztürk, şimdilerde ise kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle gündemde. Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşamaya başladı. Aralarında 22 yaş olan çift, şu sıralar Bermuda’da tatilde. Bilge Öztürk, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu sıralar yeni sevgilisiyle yaşadığı aşkla attığı her adım olay olan Bilge Öztürk, gün geçtikçe paylaştığı pozlarla gündemden düşmüyor. Kendisinden 22 yaş küçük Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan Bilge Öztürk'ten bikinili pozlar geldi.

44 yaşındaki avukat, Bermuda'nın başkenti Hamilton'da bikinili karelerini Instagram'dan yayınladı. Megastar Tarkan'ın eski sevgilisi Öztürk, kareye mavi kalp emojisi koydu.

Bir fotoğrafını da Instagram'ın hikâye bölümünden yayınlayan avukatın fit görüntüsü dikkat çekti. Bilge Öztürk, kısa sürede sevenleri tarafından beğenilirken, hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı.

Ünlü Avukat, son zamanlarda sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Bu gidişle de hiç düşmeyeceğe benziyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjall

milf fetişi var bizim oğlanın hdhdhdh ya o değil de çok zenginler yaa :(