Görüş Bildir
Haberler
Kendinle Ne Kadar Barışıksın?

etiket Kendinle Ne Kadar Barışıksın?

koleksiyoner
16.10.2019 - 15:00

Kimimiz kendiyle oldukça barışıktır, kimimiz de öyle olduğunu göstermeye çalışır. Bakalım senin kendinle aran nasıl? Bu testi çöz ve cevabı öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçerek başla bakalım.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Kendine bir şeyler aldığında hediye paketi yaptırdığın oluyor mu?

4. Bir kalem eline aldın, çalışıp çalışmadığını anlamak için deneyeceksin? Kağıda ne yazardın?

5. Biri seni eleştirdiğinde tepkin genelde nasıl oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne sıklıkla bisiklet kullanırsın?

7. Telefonunun duvar kağıdında genelde hangi resim olur?

8. Son olarak, evde tek başınayken yapmaktan en çok hoşlandığın şey hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kendinle oldukça barışıksın!

Kendini her şekilde beğenmeyi öğrenmişsin. Kendinle dalga geçebilmeyi, kendini sevmeyi, yeri geldiğinde kendinle konuşabilmeyi çok iyi biliyorsun. Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığın ve kriterlerin net bir şekilde belli. Bu yüzden kırmızı çizgilerini oluşturmuşsun. Bu çizgiyi kimsenin geçmesine de izin vermiyorsun. Çünkü kendinle barışık olduğun kadar, seninle nasıl konuşulması gerektiğini de iyi biliyorsun.

Gereksiz samimiyet ve yapmacıklık senin en sevmediğin şeylerden biri. Çünkü sen de kendin olmayı seviyorsun. Kimse beğenmese bile o gün kendine bir kıyafeti yakıştırdıysan mutlaka giyersin. Almak istediğin şeyi ne kadar aykırı olsa bile alırsın. Sen pek sınırlanacak biri değilsin. Bu yüzden arkadaşlarının da öz güveni yüksek olması senin için önemlidir. Alıngan insanlarla yapamazsın.  Kendi tarzını ve kendi dünyanı çoktan kurmuşsun :)

Görmezden geldiklerinle ve kendinle çok barışıksın!

Sen polyannacılık oynamayı seven birisin. Kendinle barışık birisin. Tüm kusurlarınla, eğlenceli hallerinle, melankolik tarafınla kendini çok iyi tanıyor ve ne istediğini biliyorsun. Ama istemediğin şeyler karşına çıkınca bunları görmezden gelip devam edebiliyorsun. Yani kendinde sevmediğin şeyler olduğunda gülümseyip umrunda 'değilmiş' gibi davranıyorsun. Sen analitik düşünme yapısına sahipsin. Sonuçta kendinle ilgili bir şey. İçten içe nasıl düzeltebileceğini düşünüyorsun.

En sevmediğin şey başkalarının buna müdahale etmesi. ''Sonuçta insanız kusursuz değiliz, herkes kendi yoluna bakmalı'' mottosu tam sana göre. Eğer  baş etmen ya da düzeltmen gereken şeyler varsa sadece seni ilgilendirdiğini düşünüyorsun. Bu şekilde daha mutlu oluyorsun. Kendini ve etrafındakileri eğlendirmeyi iyi biliyorsun. Çünkü sen hayatı ve kendini sevmenin yolunu bulmuşsun :)

9. Kendinle, kendin istediğin kadar barışıksın!

Sen kendini bazen görmezden gelebiliyorsun. Aslında bu seni daha mutlu ve umursamaz yapan şey. Yanlışlarının ya da hatalarının farkına varmak istemediğin zamanlarda, cidden bunları görmezden gelebiliyorsun. Seni bu özelliğinin, gizemli ve daha farklı kıldığını düşünüyorsun. Yanılmıyorsun da çünkü etrafında hep senin daha farklı olduğunu söyleyen insanlar var. Tabii, bu vurdumduymaz halinin içinde çelişkiler yok değil. Bazen olmak istemediğin gibi biri olabiliyorsun. 

Güçlü görünmeyi seven birisin. Kalın duvarların var ve herkesin aşması kolay değil. Gülmeyi bilen birisin. Ne olursa olsun kendini seviyorsun. Sadece bazı çelişkiler seni zaman zaman rahatsız ediyor olabilir. Her ortamda aynı olmak sana çok mantıklı gelmiyor. İş, ev, okul, aile, arkadaş. Senin için her ortamın bir karakteri olmalı. Bu seni zaman zaman karmaşaya itiyor olsa bile her şey sende bitiyor. Sen kendinle; istediğin zamanlarda, istediğin ortamlarda, istediğin kadar barışıksın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
216
119
87
28
24
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın