Görüş Bildir
Haberler
Kendinize Bir İyilik Yapın ve Bu İnsanları Hayatınızdan Çıkarın! Ruhumuzu Emikleyen 13 Tip

etiket Kendinize Bir İyilik Yapın ve Bu İnsanları Hayatınızdan Çıkarın! Ruhumuzu Emikleyen 13 Tip

Öykü Parlak
16.02.2018 - 12:48

Hayat zaten yeterince zor değilmiş gibi bir de bu birbirinden değişik, birbirinden kan emici insanlara tahammül edip kendimizi yıpratıyoruz. Hadi bunlardan birini seçin ve hayatınızdan çıkarın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Allah bir ben tekim insanı

1. Allah bir ben tekim insanı

Aman yarabbi bu nasıl bir kendini beğenmişlik. Sanki göklerde yaşayan bir Yunan tanrısı. 'Şu küçük dağları ben yarattım, karşıda gördüğünüz güneş aslında benim ışığımı emdiği için bu kadar parlıyor.' dese şaşırmazsın. Niye? Çünkü o kainattaki en mükemmel, en kıymetli varlık.

2. Ölsem de kurtulsanız insanı

2. Ölsem de kurtulsanız insanı

Sürekli kendinde hata arar. Psikolojik olarak ciddi anlamda sıkıntılar yaşadığına inanıyorum bu modelin. Aşırı duygusaldır. Karşısına çıkan tüm sorunlarda, yaşadığı tüm tartışmalarda, kendisinin hatalı olduğuna ve o olmazsa dünyanın daha güzel bir yer olacağına inanır. Daha doğrusu bize öyle gösterir. Kendisini acındırarak, üste çıkmaya çalışır. Peki biz bunu yer miyiz?

3. Küçük Emrah insanı

En büyük acıları o çekmiş, en çok onun hayatı zor sanan bir insan hayatınızdaysa gerçekten Allah size sabır versin. Ayağı taşa takılsa ağlar, çaydanlıktaki su bitse kaderine isyan eder bunlar. Sanki biz bulutların üstünde, yavru kedilerle birlikte mutluluk içinde yaşıyormuşuz da bir tek o mutsuzmuş gibi davranır.

4. Bukalemun insanı

4. Bukalemun insanı

Her devrin insanı, her ortamın ponçiği, modern bukalemun. Tartıştığı, hakkında negatif yorum yaptığı tek bir insan yoktur. Kimseye itiraz etmezler. Kendi düşünceleri nedir, gerçekten ne istiyor asla bilemezsiniz. Birgün herkese işinin düşebileceğini bildiği için asla kimseyi karşısına almaz.

5. Cebinde akrep var eli gitmiyor insanı

Annem hep, bir insanı tanımak istiyorsan onunla para hesabı yap derdi. Bu insanları gördükçe canım anam aklıma geliyor. Meğer ne kadar haklıymış.

Ortak yemek söylersiniz, 25 kuruşunun bile peşine düşer bu. Canını al ama parasını isteme. Öyle kıymetlidir onun için her kuruşu. Parasını sokağa atsın da demiyoruz tabi ama 'ben otobüste ayakta gidiyorum, neden oturanlarla aynı parayı ödüyorum ki?' diyenler bile var. Tamam kardeşim binme o zaman sen boş otobüs bekle, belki seneye gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bağlanamam ben Melis anlıyor musun özgürlük benim göbek adım insanı

6. Bağlanamam ben Melis anlıyor musun özgürlük benim göbek adım insanı

Bıkmadılar hala bu ıssız adam triplerinden. Nereden girdiniz hayatımıza ya! Ben özgürlüğüme çok düşkünüm, ilişki beni boğuyor, kendimi zincirlenmiş hissediyorum diye ağlar sürekli. Ya sana bağlanmak isteyen kim zaten? Az öteye git hadi!

7. En çok bana soracaksınız insanı

Burnu Kaf Dağı'nda, kendine neredeyse aşıktır. Her şeyi en iyi o bilir. Biz kimiz ki zaten? Her konuda uzmandır o. Bir konu hakkında ikileme düştüysek, bir tarihi hatırlayamadıysak, hemen ona sormalıyız. Saksı değil o, en çok ona soracaksınız!

8. Hallederiz insanı

8. Hallederiz insanı

Son teslim tarihi, son ödeme tarihi, mesai bitiş saati gibi kavramlar onun için hiçbir şey ifade etmez. Dünyanın en rahat insanıdır. Evi yansa, bir sigara yakar oturur izler. Siz eliniz ayağınıza dolanmış bir şekilde 'bu işin acil yetişmesi lazım ama sadece iki dakikamız var' dediğinizde 'amaaaan hallederiz' der gevşek gevşek. Nereden geliyor kardeşim bu rahatlık, kendinize gelin!

9. Küfürsüz yaşayamam insanı

78.media.tumblr.com

Kelime dağarcığı 5 kelimeden ibaret olan bu tip, küfür etmeden hiçbir şekilde cümle kuramaz. Öyle normal sayılabilecek insanlar gibi sadece sinirlenince de küfür etmez. Sevgisini bile küfürle ifade eder. Bunu da 'napayım ben samimi bir insanım' diye savunur. Kardeşim bu nasıl samimiyet ama bütün sülaleme sövdün ya?

10. Atma Ziya hastalığının pençesine düşmüş insan

Ziya karakterini hepiniz biliyorsunuzdur. Filmde izleyince çok komik geliyor ama gerçek hayatta hiiiiç öyle değil inanın. Sürekli yalanlar söyleyen, yükseklerden atan bu Ziyalar o kadar fazla ki. Ses çıkarmıyoruz diye, söylediklerine inanıyoruz sanıyorlar bir de: (

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sen artık beni sevmiyorsuncu insan

s1090.photobucket.com

Her şeye ama her şeye alınan, üzülen, trip atan bu ponçiktolar bizi canımızdan bezdirmedi mi artık? Tamam narin olabilirsin, duygusal, içli bir insan olabilirsin ama bizim de bir canımız var. Alın size bu modelle yaşayabileceğiniz tanıdık bir replik:

- Hava ne kadar güzel.

+ He ben güzel değilim yani???  😒😒

12. Çatal dilli yılan tipli insan

Bunlar da eleştirmezse ölecek hastalığına yakalanmış. Acil şifa dilerim. Eleştirmediği, kalp kırmadığı, insanları hor görmediği tek bir anı bile yok. Çık git lan buradan!

13. Görgünün ne olduğuna dair hiçbir fikri olmayan insan

13. Görgünün ne olduğuna dair hiçbir fikri olmayan insan

Görgü nedir diye sorsanız, 'o ne şehir adı mı?' diye soracak kadar konuya uzak bu modele hala katlanabilen varsa helal olsun. Mekanda bir masaya oturunca araba anahtarını masanın üstüne koyanlar bunlar, sahip olduğu maddi varlıkları söylemek için fırsat kollayanlar bunlar, kendini övmekten zaman kalırsa yine kendini övenler de bunlar. Puh Allah sizi kahretmesin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
139
61
18
14
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

e kimse kalmadı?hepimizde enaz bitanesi vardır yani..

Alper Glory

Bu insanları hayatımızdan çıkarsak kendimizden başka kimse kalmayacak :)

Bahar

#2 de annemi, #4 de arkadaşları #8 de eşimi kaybettim :D Hepsinde de kendimi :D