Görüş Bildir
Haberler
Kendini Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

etiket Kendini Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

Gerçekten kendini ne kadar iyi tanıyorsun?😀

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. İlk olarak, en son ne zaman tek başına sinemaya gittin?

2. Söyle bakalım, kitap okumayı sever misin?

3. Peki kendini ne kadar seviyorsun? Puanla bakalım.

4. Şimdi de söyle, duyguların mı mantığın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki seni hangisi daha iyi hissettirir?

6. Söyle bakalım, en sevdiğin renk nedir? (kendine yakın olan rengi seç)

7. Peki kendi kararlarını kendin mi verirsin?

8. Kendi verdiğin kararlarda sonradan pişmanlık duyar mısın?

9. Ve son olarak, gerçekten mutlu bir insan mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kendini gerçekten çok iyi tanıyorsun!

Kendini o kadar iyi tanıyorsun ki kimsenin sana bir şey demesine gerek bile kalmıyor. Küçüklükten itibaren kendini gerçekten istediğin gibi yetiştirmişsin. Hayatta ne istiyorsan onu yapmaya çalışmışsın. Kimsenin seni engellemesine izin vermeden hareket etmek senin için paha biçilmez bir şey . İnsanların fikirlerini alırsın fakat her zaman kendi fikirlerin doğrultusunda ilerlersin. Çünkü her zaman kendin için doğru yolu seçtiğini biliyorsun. Bunca zamandır  hep tek başına hareket  ettin. Kendi doğrularını kendin buldun. Hiçbir zaman kendini ikinci plana atmadın. Hayatına kim girerse girsin her zaman sen daha önemliydin. Öyle olması gerektiğini çok iyi biliiyordun. Ve bundan dolayı hep mutlu oldun. Geriye dönüp baktığın zaman gerçekten kendin için en iyi olanı yapmışsın. Ve kendinle gurur duyuyorsun. Bunu herkes başaramaz. Gerçekten kendini şuan tebrik etmelisin.

Kendine daha fazla zaman ayırmalısın!

Sen kendine daha fazla zaman ayırmalısın, çünkü kendini yeterince iyi tanımıyorsun. Kendinle daha fazla vakit geçirip gerçekten neyi sevip sevmediğini veya neyi isteyip neyi istemediğini gerçekten bilmelisin. Çünkü bazı kararları yalnız başına alamıyorsun. Bu da senin yanlış karar almana neden oluyor. Sonrasında da doğal olarak üzülüyorsun. Bazı kararları başkasına danışarak alıyorsun. Veya başka birinin yaptığı bir şeye tepkin tam olarak ne olur bunu çok kestiremiyorsun. Kendine iyi gelen şeyleri bilmelisin. Mesela moralin bozuk olduğunda kendine neyin iyi geleceğini bilmiyorsun. Bunun için arkadaşların veya seni seven insanlar bir şeyler yapmanı söylüyor. Sende söylenenleri teker teker deniyorsun. Bu yüzden kendinle baş başa kalman gerekiyor. Kendi özbeninin neleri sevdiğini çok iyi bilmen gerekiyor. Ama bunun en başında kendini gerçekten sevmek yatıyor. İlk önce kendini sev ve yavaş yavaş tanımaya başla. Hiçbir şey için geç değil.

Kendini hiç tanımıyorsun!

78.media.tumblr.com

Sen genelde kendinden çok insanları düşünüyorsun. Kendini hep ikinci plana atıyorsun ve onlar mutlu olsun yeter diyorsun. Bundan dolayı kendini hiç tanıyamamışsın. Çünkü insanları düşünmekten kendin hakkında hiçbir şey düşünemiyorsun. Kendin için planladıklarını hep erteliyorsun. Senin için ilk sırada hep diğer insanların düşünceleri ve mutlulukları var. Artık kendine çeki düzen vermenin zamanı gelmedi mi? Artık insanlar tarafından yeterince üzüldün. Bunca zamandır üzüldüğün senin için yetti. Artık silkelenme zamanı tatlım. Artık özgürce takıl ve kendini düşün. Kendini tanıma keşfine çık mesela. Bunun inanılmaz fikir olduğunu göreceksin. Herkes kendi çıkarları için sana yaklaşırken sen artık kendin için en iyi olanını yapmalısın. Yeterince vakit kaybettin. Artık bir an önce kendine gelmeli ve kendini tanımalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1443
473
464
208
205
195
173
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın