Görüş Bildir
Haberler
Kendini Eve Kapatan Şebnem Ferah'ın Son Hali Görenleri Şaşırttı!

Kendini Eve Kapatan Şebnem Ferah'ın Son Hali Görenleri Şaşırttı!

dila bahar
23.10.2021 - 17:55

Rock müziğin sevilen ismi Şebnem Ferah, Koronavirüs nedeni ile kendisini eve kapatmıştı. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı eve misafir bile kabul etmediğini söylemişti. Sevenlerini özleyen sanatçı sosyal medya hesaplarından onlarla iletişime geçiyor, canlı yayınlar yapıyordu. Genellikle makyajlı halini görmeye alışık olduğumuz Şebnem Ferah objektiflere makyajsız ve doğal hali ile yakalandı. Uzun bir sürenin ardından ilk defa görüntülenen şarkıcı, bir arkadaşını ziyarete geldiğini söyledi. Şebnem Ferah’ın değişimi şaşırttı. İşte o görüntüler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandemi sürecini evinde geçiren ve nadir dışarı çıkan Şebnem Ferah, Yeniköy’de görüntülendi. Koronavirüs nedeniyle gelen konser tekliflerinin hepsini geri çeviren sanatçı, arkadaşına ziyarete gittiğini belirtti.

‘Yeni Bir Albüm Hazırlığı İçerisindeyim’

‘Yeni Bir Albüm Hazırlığı İçerisindeyim’

Kendine has giyim tarzı ve elindeki çiçeklerle dikkatleri üzerinde toplayan şarkıcı kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Konser ve albüm yapıcak mısınız? Sorularına 'Yeni bir albüm yapma hazırlığı içerisindeyim. Şarkıları kendim yazacağım, bu sebepten biraz uzun sürüyor. Acelem yok.' Cevaplarını verdi. Ünlü sanatçının kendini eve kapadığı dönemlerde biraz kilo aldığı görüldü. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Ferah, sağlının ve keyfinin yerinde olduğunu söyledi. Gazetecilerin salgın dönemini evinde geçiren şarkıcıya, sizi uzun zamandır göremiyoruz özledik sözlerine, 'Çok teşekkür ederim' diyerek utangaç tavırlar sergiledi.

Makyajsız Poz

Makyajsız Poz

Konserlerinde ağır makyajları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Şebnem Ferah, geçtiğimiz sene makyajsız halini sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı. Saçlarını iki yandan toplayan şarkıcının sevimli görüntüsü binlerce beğeni ve yorum almıştı. Ferah'a sevenleri, 'Çok tatlısın', 'Gözlerinin yeşilinin içinde kayboldum' ve 'Şarkılarını özledik' gibi mesajlar göndermişti.

İşte Şebnem Ferah’ın Son Hali…

İşte Şebnem Ferah’ın Son Hali…
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın