Görüş Bildir
Haberler
Kendilerini Şöhret Yapan Rollerden Nefret Eden 12 Ünlü

etiket Kendilerini Şöhret Yapan Rollerden Nefret Eden 12 Ünlü

1. Ally Sheedy

1. Ally Sheedy

1985 yapımı Kahvaltı Kulübü filmi başrol oyuncularına uğurlu gelmiş, ünlü olmalarını sağlamıştı. Ally Sheedy içinse tam tersi oldu. Bu filmden sonra bir türlü şansı yaver gitmedi. Uyuşturucu kullandı ve anoreksiya hastası oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Mark Wahlberg

2. Mark Wahlberg

Mark Wahlberg henüz Köstebek filminde yeni oynamış ve yavaş yavaş ünlenmeye başlamasına rağmen hala saygın bir oyuncu olamamışken rol aldığı 2008 yapımı M. Night  Shyamalan filmi Mistik Olay onu pişman etti. Büyük vaatlerle ahi yönetmen olarak lanse edilen Shyamalan kötü filmler çekmeye başlamış ve oynattığı aktörlere de şanssızlık getirmişti. Wahlberg de bir röportajında en büyük pişmanlığını bu film olarak dile getirmişti.

3. Carrie Fisher

3. Carrie Fisher

Star Wars'da  oynadığı Prenses Leia rolüyle hepimizin gönlünde taht kuran Carrie Fisher meğer pişmanmış. Her yerde oyuncakları satılan, hayranlarından ve tacizcilerden gelen mektuplardan ve mesajlardan bıkmış anlaşılan güzel oyuncu. Hatta George Lucas'a hayatımı mahvetti bile demiş.

4. Thomas F. Wilson

4. Thomas F. Wilson

Geleceğe Dönüş serisinde kötü adamı oynamış olan Wilson aslında nefret edilmesi gerekirken hayranlarının yoğun ilgisine mazhar olmuş. Bundan bir hayli rahatsız olmuş olmalı ki insanların en çok sorduğu soruların cevaplarının yazılı olduğu bir kart bastırıp yanına yaklaşanlara onu dağıtmış.

5. Kate Winslet

5. Kate Winslet

Titanic filmi tüm zamanların en çok izlenen ve kazandıran filmlerinden biri olsa da Kate Winslet bu filmdeki rolünden çok hoşnut değil. Filmdeki oyunculuğunu hiç beğenmeyen Winslet filmin Celine Dion tarafından seslendirilen şarkısı My Heart Will Go On'dan da deyim yerindeyse yıllar yılı dinleye dinleye tiksinmiş.

6. Crispin Glover

6. Crispin Glover

Charlie'nin Melekleri'ndeki manyak adam olarak da hatırladığımız Glover Geleceğe Dönüş filmlerinde Marty McFly'ın babasını canlandırmıştı. Karakterinin zengin edilmesi ve yeni bir kamyon almasından hiç hoşlanmamış. İnsanları parayla ödüllendirmeyi doğru bulmayan Glover bu senaryonun kötü örnek olacağını düşünüyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Angus T. Jones

7. Angus T. Jones

10 yıl boyunca oynadığı Two and a Half Men dizisinden dini inanışları yüzünden ayrılmıştı. Dindar bir insan olmak onu oynadığı rolden pişman bir oyuncu haline getirmiş ve hatta dizinin izleyicilerine diziyi seyretmeyin çağrısı yapmıştı.

8. Megan Fox

8. Megan Fox

Güzel oyuncu Megan Fox Transformers filminde oynamış olmaktan rahatsızmış. Yapımcısı Michael Bay'e deli demekten çekinmeyen Fox filmde sadece koştuğu ve dövüştüğü için oyunculuğuna katkı yapamadığını düşünüyormuş.

9. Jake Lloyd

9. Jake Lloyd

Star Wars I'in Anakin'i Lloyd hem setteki diğer küçük oyunculardan eziyet gördüğünü iddia etmiş hem de kızgın Star Wars hayranlarının hışmına uğramış. Filmi de yeterince iyi bulmadığını belirten Lloyd bu rol tercihi için baya pişman.

10. Christian Bale

10. Christian Bale

Hayır. Ne Batman ne de Amerikan Sapığı filmi. Bale'in pişmanlığı çok eskilerde gizli. 17 yaşındayken rol aldığı müzikal Newsies filmi ciddi bir aktör olarak nam salmak isteyen Bale için kötü bir kariyer başlangıcı olmuş ve bu pişmanlığını hala dile getiriyormuş zaman zaman.

11. Alec Guinness

11. Alec Guinness

Daha ciddi filmlerin oyuncusu olarak tanınan Alec Guinnes senaryosunu kötü bulduğu Star Wars serisinde oynadığı için pişmanmış. Filmde ölmesi hemen üstüne atladığı bir fikir olmuş bu yüzden. İmza isteyen küçük bir hayranına filmi bir daha izlememesi karşılığında vermiş imzasını. Çok ayıp!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Sean Connery

12. Sean Connery

Bond rolünün kendisine getirdiği şöhretten mutlu olduğunu söyleyen Sean Connery karakterin kendisinden rahatsız. Oyuncu olmadan önce futbol oynayan, bebek bakıcılığı yapan ve tabut cilalayan Connery Bond karakterini o kadar sevmiyormuş ki 007 için keşke ölse dediği söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
96
30
20
16
6
0