Görüş Bildir
Haberler
Kendi İşini Kurmak İçin Kolları Sıvayan Esnaf Adaylarına Birkaç Senelik Ciro Değerinde 9 Tüyo

Kendi İşini Kurmak İçin Kolları Sıvayan Esnaf Adaylarına Birkaç Senelik Ciro Değerinde 9 Tüyo

Onedio Content
12.12.2017 - 19:11 Son Güncelleme: 27.07.2018 - 15:24

Yakın zamanda kuracağınız işle istihdamın can damarlarından biri olacaksınız, bu yola çıkarken aklınızın bir köşesinde tutmanın çok faydasını göreceğiniz birkaç tavsiyemiz olacak:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle profesyonel iş dünyasında bir süre çalışın.

Böyle bir ortamda çalışmak iş dünyasını daha iyi tanımak ve ileride iş dünyasının dinamikleriyle daha kolay hakim olmanızı sağlar. Çevre edinmeniz için de katkı sağlayacaktır.

2. Kuracağınız iş için en önemli olan şey sizin motivasyonunuz!

Zaten iş kurarak bir risk alıyorsunuz, bu risk de içinde birçok riskle geliyor. Karşınıza çıkacak zorluklar motivasyonunuzu düşürmemeli. Esnek olabilmelisiniz.

3. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa işiniz o kadar başarılı olur.

Unutmayın çalışanlarınız zamanlarını en fazla iş yerinde geçiren insanlar. Onlar ne kadar motive olarak çalışırlarsa işiniz aynı derecede büyür.

4. Farkındalık oluşturun!

Reklam ve pazarlama konusunda azla yetinmeyin, bu işe kafa yorun, profesyonellerle çalışın. Müşterinize ulaşmanın kısayollarını kullanın.

5. Global düşünün, potansiyelinizin farkında olun.

Dünyada artık her yer birbirine yakın. Yurt içinde sattığınız ürünü kolaylıkla Hong Kong’a, Malezya’ya, aklınıza gelebilecek her ülkeye satabilirsiniz. Her ne kadar küçük ölçekli olsanız da global düşünmekten geri kalmayın. Dünya sizin pazar alanınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Markalaşın!

conews.com.br

Girişiminizin ayakta durması bu yoldan geçiyor. Yarattığınız farkındalık işinizin sürekliliğini sağlayacak. Sayıları iyi okuyun; kurumsal iletişimde ne noktada olduğunuzu iyi çözümleyin, raporlara göre pazarlama aksiyonları üretin. İşinizi yaparken bir yandan işinizde bir marka olmaya çalışın!

7. Atılganlık tabii ki güzel ama temkinli hareket edin.

Başlayacağınız projelerinizi önce enine boyuna düşünün, gerekli değerlendirmeleri yapın ve öyle başlayın. Riskleri ve olası kazançları iyi değerlendirin.

8. Çalışan her zaman kazanır!

Normal çalışma tempolarından daha çok çalışacağınızın bilincinde olun. Çalışmak, sürekli bir şeyler öğrenmek ve gelişime açık olmak size göre değilse yol yakınken baştan dönün deriz.

9. İşlere başlarken hedefleriniz olsun.

Giriştiğiniz iş alanında başarılı olan kişiler kimler? Ne kadar sürede nasıl başarılı oldular? Koydukları hedeflere nasıl ulaştılar? Bunları incelemek kendi performansınızı da ölçmenize yardımcı olur. Hedeflerinize ulaştıkça yeni hedefler belirlemeye de devam edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
27
7
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

paranız olsun paranız !

Sevgili

O kedi nasıl buldu la tek seferde

Hepsini boşverin arkadaşlar. Paranız olsun paranız! 😊 aldırmayın yukarıdaki yazıya. Bizzat bugünlerde yaşayarak görüyorum. Öyle sıfırdan borç ile başlamayı d... Devamını Gör