Görüş Bildir
Haberler
Kendall Jenner Paylaştığı Fotoğraflarla Sosyal Medyayı Salladı! Takipçilerine İçini Döken Jenner'den İtiraflar

Kendall Jenner Paylaştığı Fotoğraflarla Sosyal Medyayı Salladı! Takipçilerine İçini Döken Jenner'den İtiraflar

Müge Kakşi
13.02.2021 - 18:34

Kim Kardashian'ın giyim markası için objektif karşısına geçen dünyaca ünlü model Kendall Jenner çekimden gelen iddialı pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı. 25 yaşındaki ünlü modelin paylaşımlarına hayranları tarafından beğeni yağdı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde twitter hesabı üzerinden gelen yorumlar arasında dikkatini çeken yorumlara cevap veren Jenner hayranlarına içini döktü. Hayranları ile dertleşen Kendall Jenner'ın çekimden gelen pozları ve hayranlarıyla dertleştiği yorumları sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendall Jenner'dan Çok Konuşulan Pozlar!

Kendall Jenner'dan Çok Konuşulan Pozlar!

Kendall Jenner, reality show yıldızı ablası Kim Kardashian'a ait giyim markasının 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel koleksiyonunun tanıtımını yaptı. Uzun zamandır moda çekimi için bir araya gelmeyen Kendall Jenner ve Kylie Jenner'ın, ablaları Kim Kardashian için modellik yapması dikkat çekti.

Dünyanın en popüler modellerinden biri olarak gösterilen Kendall, iddialı pozlarını 151 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.Kırmızı iç çamaşırıyla objektif karşısına geçen 25 yaşındaki güzel, takipçilerinden 10 milyonun üzerinde beğeni almayı başarırken, sosyal medyada gündem oldu.

Jenner'ın 'Sevgililer Günü geliyor' notunu eklediği pozlarına ünlü isimler de dahil takipçileri yorum yağdırdı. Fiziği ile dikkat çeken Kendall Jenner'a, kardeşi Kylie Jenner da 'Mükemmel' yorumu ile beğenisini dile getirdi.

Kendall Jenner Hayranlarına İçini Döktü

Kendall Jenner Hayranlarına İçini Döktü

Amerikalı ünlü model Kendall Jenner, geçtiğimiz gün Twitter'dan bir takipçisinin 'Eğer 99 tane problemim olsaydı ve Kendall Jenner gibi görünseydim, onların hepsini çözerdim' mesajına kayıtsız kalamadı.

Hayranlarına içini döken Jenner, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine topladı..

25 yaşındaki güzel model, 'Son derece şanslı bir kızım. Bütün sahip olduklarım için minnettarım. Ama bilmenizi isterim ki benim de kötü günlerim oluyor' diye cevap verdi.

Kendall Jenner takipçilerine, 'Olduğunuz gibi güzelsiniz. Her zaman her şey göründüğü kadar güzel olmayabilir' diye seslendi.

Ayrıca ünlü model bir başka takipçisine de 'Buna çok ihtiyaç vardı. Göz kamaştırıcı bir ünlü olduğunuz için insanlar sizin de sorunlarınız olmadığına inanıyor. Hepimizin sorunları vardır. Hepimiz insanız. Ve senin bu yüzünü görmek de hoş' yorumunu yaptı.

Dünyaca ünlü model, daha önce Allure dergisiyle yaptığı söyleşide bir dönem insanların kendisi hakkında yaptığı yorumlar yüzünden günlerce ağladığını itiraf etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın