Görüş Bildir
Haberler
Kenan Doğulu’dan Beren Saat Açıklaması: “Benim İlham Kaynağım Beren”

Kenan Doğulu’dan Beren Saat Açıklaması: “Benim İlham Kaynağım Beren”

Ömer ÖNDER
07.03.2022 - 12:59

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu geçtiğimiz günlerde katıldığı İstanbul Kültür Üniversitesi’nin 4. Kariyer Onursal Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Sanatçı' olarak seçildi. Sahneye çıkan Kenan Doğulu “Arkadaşlar her şeyden önce şu savaşın bitmesini istiyoruz, çünkü başımızın üzerinde füzeler uçarken bir şey yapmamız imkansız ama yine de umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Yarınlarımız güzel olsun istiyorum herkes gibi” açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşi Beren Saat’in üzerinde çalıştı albüm hakkında sorulan sorular ile ilgili konuşan Kenan Doğulu,” Evet, Beren Hanım'a da el attık, hazır zaten şarkısı. Çok titiz, her şeyi kendi hazırlamak istiyor, sürekli değişiklikler yapmak istiyor. Çünkü mükemmeliyetçi bir insan. İnşallah o da çıkacak ama tarih veremiyorum Beren benim klibimde oynamıştı. Eğer klip çekmek isterse ben de onun klibinde oynarım, neden olmasın” dedi

“Benim İlham Kaynağım Beren”

“Benim İlham Kaynağım Beren”

Eşine olan hayranlığını dile getiren Kenan Doğulu, “Benim ona yazdığım 'Yosun' şarkısı vardı, ona da klip çekmeyi düşünüyoruz Kendisine de rica edeceğim bir kez daha oynasın diye. O istesin ben her zaman emrine amadeyim. Ben bu konularda konuşmayı sevmiyorum, genelde yazmayı seviyorum. Beren Hanım hakkında yakında yine yazacağım, şarkı haline getirdiğimde dinlersiniz. Çünkü benim ilham kaynağım Beren. Ben çok şanslıyım çünkü ilham kaynağım bir karım var” sözleriyle eşine övgülerde bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın