Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sosyal Medya Yasasına Tepki: 'Bunlar Hep Korkunun Eseri'

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sosyal Medya Yasasına Tepki: 'Bunlar Hep Korkunun Eseri'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de Çalar Saat programına konuk oldu. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’ndan geçen tartışmalı sosyal medya yasasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu ayrıca, hükümetin gidici olduğunu da yeniledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya yasasına tepki

Sosyal medya yasasına tepki

Programda açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, genel kuruldan geçen sosyal medya tasarısı ile ilgili ‘korkunun eseri’ ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun tasarıya ilişkin eleştirileri şu şekilde;

“Tasarının tek hedefi gerçekleri bastırmak. Bunlar gerçeklere tahammül edemiyorlar. Politikacının dokunulmazlığı var söylüyor ama gazeteciyi böyle susturmak istiyorlar. Bu çabalar hep korkudan oluyor. Her seferinde zulmü artırıyorlar. Bir ülkede demokrasinin en temel taşlarından biri muhalefettir. Ben niye senin her dediğini onaylayayım.”

Bülent Arınç ile tokalaştı mı?

Bülent Arınç ile tokalaştı mı?

Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı panelde Bülent Arınç ile tokalaşması ile ilgili ise şunları ifade etti;

“Bülent Arınç’ın konuşması tarihi bir konuşmaydı. Ders verir nitelikteydi. Kralın çıplak olduğunu ve bir kişinin AKP’yi sonlandırdığını ifade etti. Çok önemli bir açıklamaydı. Bülent Bey ile bir değil iki kez tokalaştık. Niye tokalaşmayım? Hayat görüşlerimiz tamamen farklı olabilir ama birbirimize saygılıyız.

Hükümet gidici vurgusu

Hükümet gidici vurgusu

Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete yönelik eleştirilerine şu şekilde devam etti;

Akaryakıt zamlarından şikayet ediyor. Yahu zamları sen yapıyorsun. Dış güçler falan değil sarayın oligarkları yapıyor zamları. Bir tane adam koymuşlar Hazine’nin başına, gözlerime bakın, boynuma bakın diyor. Asıl siz dönüp bakın benzine, peynire, domatese… Bunların hiçbir şeyden haberi yok. Bir kez daha tekrarlıyorum. Bunlar gidici, gidecekler zaten”

Erdoğan’a adaylık cevabı!

Erdoğan’a adaylık cevabı!

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde sık sık yaptığı aday çağrısına da cevap verdi. Erdoğan için ‘Dışarıdan niye gazel okuyor’ açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu, 'Beni çağırırsın senin televizyon kanalların var, orada sana cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklayacağım. Yüreği yetiyorsa çıksın karşıma” ifadelerini kullandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
16
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Hapşırdığı zaman alkışlandığı dalkavuklar kongreleri, cevapları sorulandıran gazeteciler, eline verilen kağıdı okuyan çocukların bulunduğu sözde gençlik bulu... Devamını Gör

Rabia Han

bu adam CHP nin başına gelebilecek en kötü şey Tayyip bu adamı parayla tutup CHP'nin başına musallat etmediyse bende hicbirsey bilmiyorum arkadaşım olmuyor y... Devamını Gör

Osman Elmallı

Ulan hala tokalaştığına laf eden sol gerici yobaz kaldı mı