Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘İçeriye’ Mesaj: 'Evladımın Bile Gözünün Yaşına Bakmam'

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘İçeriye’ Mesaj: 'Evladımın Bile Gözünün Yaşına Bakmam'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ‘içeriye’ mesaj verdi. Kurmaylarının ‘beşli çete’ ile görüştüğü haberlerinin çıkacağını iddia eden Kılıçdaroğlu, ‘bu operasyonun arkasında kimin olduğunu biliyorum’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Operasyon yapanı biliyorum'

'Operasyon yapanı biliyorum'

Kemal Kılıçdaroğlu, sık sık ‘beşli çete’ olarak adlandırdığı, AK Parti hükümetinden en fazla ihaleyi alan iş insanlarıyla ilgili açıklamalar yapıyordu.

CHP lideri, bugün yaptığı açıklamada, “çetelerle pazarlık yapanın evladım bile olsa gözünün yaşına bakmam’ ifadelerini kullandı.

Kemel Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle;

Kemel Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle;

“Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5'li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız.”

AK Parti’nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler” demeyenler yol arkadaşım olacak. Şimdi bazı sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor.

“Kimlerin bu operasyonun arkasında olduğunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarım olmaz. Oldurtmam.”

“Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler. “

“Gelenler; çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola.”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
38
9
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Bazı hamlelerin güzel ama keşke adaylık konusunda biraz halkı dinlesen.

Caner Bey

Güzel kardeşim bu yazdığımla arap geleneğinin ne alakası var. Ya da akp ile ne alakası var. Kendi yorumunu git yaz paylaş burada neyin muhabbetini yapıyorsu... Devamını Gör

Mehmet Emin Şahin

Helal be biz senden razıyız, inşallah aday olursun...

Ali Efe

Salın küçük enişteyi..

Kunti kunti

Ülkenin talan edilmesini yada soyulmayi çok seviyorsun sanırım.