Görüş Bildir
Haberler
Keanu Reeves Cyberpunk 2077 Açıklamalarıyla Yankı Uyandırdı: Hayranlarım Avatarımla Sevişebilir!

Keanu Reeves Cyberpunk 2077 Açıklamalarıyla Yankı Uyandırdı: Hayranlarım Avatarımla Sevişebilir!

GNS
13.12.2021 - 19:16

Matrix'in Neo'su olarak akıllara kazınmış başarılı oyuncu Keanu Reeves serinin dördüncü filmi Matrix Resurrections için son derece heyecanlı olduğunu belirtti. 24 Aralık'ta vizyona girecek film için geri sayıma başlayan oyuncu verdiği röportaj esnasında ilginç açıklamaların altına imza attı. Matrix'in çıkacak olan video oyunu 'Cyberpunk 2077' hakkında konuşan Reeves hayranlarının oyunda karakteriyle sevişebileceğini ve bundan gurur duyduğunu belirtti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

57 yaşındaki Kanadalı oyuncu Keanu Reeves yeni filmi vizyona girmeden önce verdiği röportajla hayranlarını şaşırtan açıklamaların altına imza attı. 24 Aralık'ta vizyona girecek olan Matrix Resurrections için son derece heyecanlı olduğunu ifade eden Reeves aynı zamanda Matrix'in oyunu 'Cyberpunk 2077' hakkında da konuştu. Serinin Neo'su olarak tanınan Reeves oyunda kullanıcıların kendisiyle sevişebileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Matrix Resurrections Geliyor

Matrix Resurrections Geliyor

Matrix serisinin yeni filmi “Matrix Resurrections” 24 Aralık’ta vizyona giriyor. Filmin ikonik karakteri Neo'yu yeniden canlandıran Keanu Reeves, hayranlarının sanal ortamda kendisinin avatarıyla seks yapmasının sorun olmadığını dile getirdi.

Matrix Evreni Deneyimi

Matrix Evreni Deneyimi

Lana Wachowski'nin yönetmenliğinde çekilen Matrix serisinin 4. filmi “Matrix Resurrections”ın yıldızları Keanu Reeves (Neo) ve Carrie-Anne Moss (Trinity) 24 Aralık’ta yeniden izleyicilerle buluşacak. Fakat filmi sinema salonlarında izlemeden önce seyirciler, “The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience” adlı bir video oyunuyla gerçeğe yakın eğlenceli bir “Matrix evreni” deneyimi yaşayabiliyor.

Avatarımla Sevişebilecekler

Avatarımla Sevişebilecekler

'The Matrix Awakens' oyununun Unreal Engine 5 teknolojisi kullanılarak hazırlanan demosu, PS5 ve XBox kullanıcılarının erişimine açıldı. Matrix'in yeni video oyununa ihtiyaç olduğunu düşünen Reeves, “Cyberpunk 2077” oyunundaki karakteriyle seks yapacak kullanıcıların gururunu okşadığını söyledi.

Reeves, “Yetişkin filmlerinde ne kadar para olduğunu bir düşünün. Orada olmanıza gerek bile kalmazdı ve dijital avatarınızla dijital seks yapılabilirdi” dedi. Reeves'in rol arkadaşı Carrie-Anne Moss ise gülerek, “Ben almayayım, teşekkürler” diyerek rol arkadaşıyla aynı görüşte olmadığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keanu Reeves ve Kripto Para

Keanu Reeves ve Kripto Para

“Gerçek dünya neredeyse bilim kurgumuzun önünde” diyen Reeves'e kripto paraya sahip olup olmadığı da soruldu. Reeves, piyasayı takip etmediğini belirtti ama bir arkadaşının bir süre önce kendisine kripto para aldığını ve bu parayı hâlâ elden çıkarmadığını ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın