Görüş Bildir
Haberler
Kazı ve İzle! Posterlere Konu Olmuş IMDb Puanı En Yüksek Film Listesi

etiket Kazı ve İzle! Posterlere Konu Olmuş IMDb Puanı En Yüksek Film Listesi

Film izlemeyi seven herkesin bayılacağı bir liste! Sinema tarihinin en iyi filmlerinden oluşan bir hediye almak ya da sevdiğinize vermek istemez misiniz? 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Film severler için mükemmel dekor ve harika bir hediye fikri!

Film severler için mükemmel dekor ve harika bir hediye fikri!

'Kimi zaman bir sahne, kimi zaman bir söz, kimi zaman bir karakter bizi oldukça derinden etkileyebilir. İşte sizler için hazırladığımız bu posterde hayat değiştiren hikayeler, ilham veren oyuncular ve dahiyane yönetmenlik ile zamansız klasikler mevcut. '

Film adı, yapım yılı, yaş sınırı, puanı vb. bilgileri kazımadan önce görebilirsiniz. Her filmin altında bulunan 5 yıldızı kazıyarak veya kazımadan dilediğiniz filmi oylayabilir ve kendi puanlama sisteminizi oluşturabilirsiniz. Posterin alt kısmında bulunan QR kod sayesinde posterinizi interaktif olarak da görüntüleyebilir, gittiğiniz her yerde film listenize ulaşabilirsiniz. Tüm zamanların en iyi 200 filminin bulunduğu bu posterle en iyiler hakkında en detaylı bilgileri edinin: Kahramanlarınızla yeniden bir araya gelin, sizi güldüren ve ağlatan sahneleri hatırlayın. 

Bir kutucuğu kazıyın ve çıkan filmin tadını çıkarın!

Kutucukları kazımaya başladığınızda karşınıza çıkabilecek filmlerden bazıları:

1. Esaretin Bedeli

1. Esaretin Bedeli

IMDb Puanı: 9.5

Hapishanede de özgür bir yaşam olabileceğini savunan iki mahkumun kurduğu hayal dünyasını anlatan film 7 dalda Oscar'a aday gösterildi.

Yönetmen: Frank Darabont

Oyuncular: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton

2. Kara Şövalye

2. Kara Şövalye

IMDb Puanı: 9.3

Kara Şövalye, Gotham sokaklarında Joker'in gelişiyle çıkan kaosu ve halkın tehlikeden kurtarılması için çabalayan Batman'in yaşamını anlatıyor. 

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart

3. Baba

3. Baba

IMDb Puanı: 9.2

Baba, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin yaşam öyküsünü konu alıyor. Ayrıca En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo dallarında Oscar kazanmış.

Yönetmen: Francis Ford Coppola

Oyuncular: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Baba 2

4. Baba 2

IMDb Puanı: 9.0

1917 yılında, New York'un yerel mafyalarından birinin liderini öldürünce saygınlık kazanan Genç Corleone,  korkulan biri olmuştur. Film, altı adet Oscar ödülü kazanmıştır.

Yönetmen: Francis Ford Coppola

Oyuncular: Roman Coppola, Sofia Coppola, John Megna

5. Dövüş Kulübü

5. Dövüş Kulübü

IMDb Puanı: 8.9

Bir süredir uykusuzluk hastalığından muzdarip olan Jack, sıkıntılardan kurtulabilmek için grup terapilerine katılır. Terapide Marla'yla ve hayatını değiştirecek olan Tyler Durden ile tanışır. 

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter

Amazon Prime'dan izlemek için tıklayın.

6. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

6. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

IMDb Puanı: 8.9

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşün'nde, Tek Yüzük'ün yok edilmesi gerekiyor. Bunun için iyilik savaşıyor. İnsan, elf ve cüce orduları karanlık güçlere karşı her şeye rağmen bir araya gelmiş, bu amaç için uğraşıyor.

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Sean Astin, Elijah Wood, Viggo Mortensen

Amazon Prime'da izlemek için tıklayın.

7. Ucuz Roman

7. Ucuz Roman

IMDb Puanı: 8.9

Ucuz Roman'da Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirine aşık bir çift küçük soyguncudur. Öte yandan, iki kaşarlanmış gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak, patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun güzel ve genç karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç hayatına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri muhteşem bir şekilde bir araya getirecek, yollarını kesiştirecektir.

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman

8. İyi, Kötü ve Çirkin

8. İyi, Kötü ve Çirkin

IMDb Puanı: 8.9

Western türünün usta yönetmeni Sergio Leone’nin, 'Birkaç Dolar İçin' ve 'İyi, Kötü ve Çirkin' ile tamamlanan meşhur 'Dolar Üçlemesi’nin' ilk halkası olan film, isimsiz bir avarenin kendini gurur, açlık ve intikam üzerine oynanan bir oyunun ortasında bulmasını odağına alıyor. İsmi filmin hiçbir anında açıklanmayan ve kısaca ‘sarışın’ olarak bilinen gezgin, rekabet halindeki iki aileyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya ve bu kanlı oyunun ortasında hayatta kalmaya çabalıyor.

Yönetmen Sergio Leone

Oyuncular: Clint Eastwood, Eli Wallach, Lee Van Cleef

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. 12 Öfkeli Adam

9. 12 Öfkeli Adam

IMDb: 8.9

Sidmey Lumet'in ilk yönetmenlik denemesi 12 Angry Men, idam cezası ile karşı karşıya olan bir gencin suçlu olup olmadığına karar vermesi gereken 12 jüri üyesinin hikayesini anlatıyor. Tek mekânda geçen ve hak, hukuk, adalet gibi kavramları ele alan film; sinema tarihinin en önemli başyapıtlarından biri.

Yönetmen: Sidney Lumet

Oyuncular: Henry Fonda, Martin Balsam, John Fiedler

10. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

10. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

IMDb Puanı: 8.9

Yüzükten ve getireceği savaşlardan kurtulmak için tek yol, savaş için gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engelleyecek şekilde yüzüğü yok edebilmektir. Yüzüğü yok edebileceği tek yer Mordor'dur. Yüzüğü yok etmek uğruna kendini feda eden savaşçılar birlikte yola çıkar. Orta Dünya artık bu insanların yapacaklarına bağlıdır.

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Elijah Wood, Sean Astin, Ian McKellen

Amazon Prime'da izlemek için tıklayın.

11. Başlangıç

11. Başlangıç

IMDb Puanı: 8.9

Leonardo DiCaprio bu yapımda, çok yetenekli bir hırsız olan 'Dom Cobb ' ile karşımızda. Uzmanlık alanı, zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmak olan Cobb'un bu yeteneği onu aranan bir insan yaparken aynı zamanda bir hırsız kaçağı da yapar. Bu durumdan kurtulmak için bir işi, başlangıcı tamamlaması gerekir.

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Elliot Page

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın