Görüş Bildir
Haberler
Bir Evde Olması Gereken En Çok Kullanılan Cihaz Tavsiyeleri

etiket Bir Evde Olması Gereken En Çok Kullanılan Cihaz Tavsiyeleri

Başak Nur Süner
15.12.2022 - 16:33 Son Güncelleme: 16.12.2022 - 15:46

Kim ne derse desin artık çoğumuz evde keyifli vakit geçirmenin ve her işi pratik şekilde yapabilmenin yollarını arıyoruz. Hatta ev kurarken yapılan çeyizde olması gerekenler listesi bile değişti. Yeni evlenecekler, evine yenilik getirenler ve popüler ürünleri takip edenler için kendi evimde de en çok kullandığım cihazları sizlerle paylaştım. 

 Sizler de evinizde en çok kullandığınız ürünleri yorumlarda bizimle paylaşın.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

Bu içerik 15.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Led ampul

1. Led ampul

Geleneksel lambalara kıyasla %50-%90 daha az tüketim yapan, uzun ömürlü led ampüllere hala geçiş yapmayanlardansanız biraz çağın gerisinde kalmış olabilirsiniz. 

Hatta istediğiniz renkte ışık verip parlaklığını kumandadan veya telefondan ayarlayabildiğiniz akıllı lambalar evinizde keyifli anlarınıza şahit edecek en değerli parçalar.

Buradan led ampullere buradan da akıllı ampullere göz atabilirsiniz.

2. Baskül

2. Baskül

Kabul edelim ki artık hiç birimiz çok da sağlıklı beslenmiyoruz ve zaman zaman kilo problemleri yaşayabiliyoruz. Kaldı ki bunu sağlayabilenlerdenseniz bile sağlıklı vücuda sahip olmaya çalışırken kilonuzu kontrol altında tutmak için evinizde bir baskül bulundurmanız şart. 

Her sabah kullanacağınız basküller şurada.

3. Sıcaklık ve nem monitörü

3. Sıcaklık ve nem monitörü

Evinizin ısısını ve nemini bilmek, bunu kontrol etmek farkında olmadığınız kadar önemli aslında. Sağlıklı ısıyı yakalayabilmek için kullandığınız cihazları ayarlayabilir, odanızın nem oranını artırmanız gerektiğini bu cihaz sayesinde öğrenebilirsiniz. 

Sıcaklık ve nem monitörleri için tıklayın.

4. Oda termostatı

4. Oda termostatı

Kontrol edemediğiniz bir durumda sıcaklık monitörü bir işe yaramayacaktır. Bulunduğunuz odaya götürerek o odanın ısısına göre kombinizi ayarlayan hatta evde yokken bile ayarlama yapabildiğiniz akıllı, kablosuz termostatlar var. 

Evden çıkarken kapatıp eve gelmeden bir müddet önce açarak yakıt tasarrufu sağlarken evinize girdiğinizde sıcacık bir ortamla da karşılaşabilirsiniz. 

Bu kadarına gerek yok diyenler için de daha uygun fiyatlı termostatlar var tabii.

Termostatlara buradan göz atabilirsiniz.

5. Buhar makinesi

5. Buhar makinesi

Isı ayarı gibi evin nem dengesinin sağlanmasında yardımınıza koşacak olan cihazsa bir buhar makinesi. İçine koyduğunuz suyu buharlaştırarak bulunduğunuz ortamda nemin artmasını sağlıyor. Özellikle kuru havaya sahip olan bölgelerde yaşayanlar için ideal. 

Kalorifer peteklerine asılandan akıllı olanına kadar her çeşidini bulabileceğiniz buhar makineleri için sizi şöyle alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Projeksiyon

6. Projeksiyon

Evde, dev ekran boyutunda görüntüler izlemek ve sinema keyfi yaşamak için harika bir seçenek! En küçük projeksiyon cihazları bile en büyük ebatlı tvlerden çok daha geniş ve büyük bir ekran sağladığından filmlerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Projeksiyonlara buradan ulaşabilirsiniz.

7. TV Box

7. TV Box

Tv Box, akıllı televizyonda bulunan donanımları size sağlayan bir cihaz. Bu tv kutusu sayesinde her türlü internet sayfasındaki dizi ve filmleri projeksiyona ya da televizyonunuza bağlayarak izleyebilirsiniz. 

Tv Box modelleri için tıklayın.

8. Taşınabilir hoparlör

8. Taşınabilir hoparlör

Evinizin her yerinde müziğin keyfini çıkarabilmek ya da izlediğiniz filmleri daha iyi hissetmek için kaliteli sesi duymanızı sağlayacak bir hoparlörle keyiflenebilirsiniz.

Taşınabilir hoparlörler şurada.

9. Akıllı televizyon

9. Akıllı televizyon

Projeksiyondan yana olmayanlar için dizi, film keyfini çıkarmanın yolu akıllı tv'lerden geçiyor. 

Özellikle teknolojiyle çok haşır neşir olmayan ailelerimizin de evimize geldiklerinde kullandıkları akıllı televizyonlar, bilgisayar ekranını küçük bulanlar için de ideal. 

Akıllı tv'ler için tıklayın.

10. Robot Süpürge

10. Robot Süpürge

Son zamanların en popüler icadı! Robot süpürgeler elimiz ayağımız oldu resmen. Siz başka işlerinizle ilgilenirken yerleri süpüren bir cihazın evinizde bulunması gerçekten şahane! 

Akıllısından moplusuna burada birçok seçenek mevcut.

Robot süpürge son dönemde çok kullanılsa da içine sinmeyenlerin pratik seçeneği olan dikey veya kablolu elektrikli süpürgeler de tercih ediliyor.

Mini şarjlı süpürgeler de toz almak ve kırıntı temizlemek için ideal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Airfryer

11. Airfryer

Özellikle çalışan kişilerin ve sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek isteyenlerin aşığı olduğu teknoloji: Airfyer. Az yağ ile harika tarifler çıkarabiliyor.

Ben sürekli kullandığım için kendisiyle yakın dostluk kurdum.

Siz de incelemek isterseniz modeller şurada.

12. Çay Makinesi

12. Çay Makinesi

Çay içme alışkanlığı olmayanların bile misafir geldiğinde aradığı şeydir bu çay makinesi. Ayrıca yemek yaparken de ihtiyacınız olan kaynar suyu çok kısa sürede size verebiliyor. Üstelik piriz olan her yere taşıyıp çayın sürekli sıcak kalmasını sağlayabiliyorsunuz. Her biten bardak için sürekli mutfağa gitmenize gerek kalmıyor.

Çay makinelerine göz atmak için tıklayın.

13. Dijital su pompası

13. Dijital su pompası

Damacana ile su sipariş edenlerin yüzünü güldüren dijital su pompası! Bardağınızdan taştı derdi olmadan tek tuşla suyunuzu alabilmenizi sağlıyor. 

Dijital su pompa çeşitleri burada

Pompa işine hiç girmek istemeyenler için de su sebili ideal.

14. Su arıtma cihazı

14. Su arıtma cihazı

Damacana su fiyatlarının arşa erdiği şu günlerde su arıtma cihazları herkesin favorisi haline geldi. 

Uzun vadede size tasarruf ettirecek su arıtma cihazlarına şuradan göz atabilirsiniz.

15. Kahve makinesi

15. Kahve makinesi

Herkesin kahve tercihi farklı, e kahve makineleri de çeşit çeşit. Türk kahvesi, filtre kahve makinesi veya istediğiniz her çeşidi içebilmenizi sağlayan tam otomatik kahve makinelerinden en az biri bir evin vazgeçilmezi. 

Ben bir kahve bağımlısı olduğumdan hem Türk kahvesi makinemi hem de filtre kahve makinemi her gün kullanıyorum. Gönül isterdi ki tam otomatik kahve makinem olsun, çeşit çeşit içeyim...

Bütçenize ve sevdiğiniz çeşide uygun olarak seçebileceğiniz kahve makineleri için sizi şöyle alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Vidalama cihazları

16. Vidalama cihazları

Evinizde yapacağınız birçok değişiklik aslında vidalama gerektiriyor. Internetten aldığınız çoğu mobilya artık demonte halde geliyor. Bu mobilyaların kurulumu için de ek bir ücret talep ediliyor ya da kendinizin kurması bekleniyor. Yeni aldığınız bir dolabı kurarken, dekorasyon değişikliği gibi durumlarda sizi çok yormadan yardımınıza koşacak cihazlar var.

Vidalama cihazları için tıklayın.

17. Elektronik diş fırçası

17. Elektronik diş fırçası

Elektrikli diş fırçası, dişlerinizde ve diş etlerinizde plak birikmesini gidermede size yardımcı olan etkili bir ürün. Klasik diş fırçalarını bir kenara bırakıp teknolojinin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Elektronik diş fırçaları burada.

18. Epilasyon ya da Lazer Cihazı

18. Epilasyon ya da Lazer Cihazı

Kadınlar için epilasyon aleti sandığınızdan çok daha sık kullanılan bir cihaz aslında. Özellikle jiletin tüyleri çoğaltma ihtimalinden kaçan ve ağda ile uğraşmak istemeyenler için hızlı ve pratik bir seçenek. 

Epilasyon aletleri için tıklayın.

Tabii kıl tüyle uğraşmaktan bıkmışların evine bir melek gibi düşmüş Lazer cihazları da hem kadınlar hem de erkekler için tüylerden sonsuza kadar kurtulmanın en kolay yolu.

19. Erkek bakım seti

19. Erkek bakım seti

Geleneksel yöntemlerle üretilmiş tıraş bıçaklarına karşı vücudun tüm alanında kullanılabilen bakım setleri erkeklerin bir numaralı ürünü. 

Erkek bakım setleri için tıklayın.

20. Hava temizleyici

20. Hava temizleyici

Hava temizleyici neden her evde olmalı? Biz hiç fark etmesek de bulunduğumuz şehirlerde hava kirliliği gün geçtikçe artıyor. Dışarıda soluduğunuz kirli havanın evinizde barınmaması hatta bakterilerin ve tozların da yok olup tertemiz hava soluyarak oturup uyuyabilmeniz için tercih edebileceğiniz bir cihaz. Özellikle astım rahatsızlığı olan kişiler için ideal.

Hava temizleyicilere buradan göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Hareket sensörlü lamba

21. Hareket sensörlü lamba

Gece uyandığınızda ya da karanlıkta hareket ederken sizi algılayıp önünüzü aydınlatacak sensörlü lambayı kullanmaya başladığınızda bu cihazı o güne kadar neden almamış olduğunuzu düşüneceksiniz. 

Yataktan kalktığınızda gece lambası gibi yanıyor, siz yatana kadar açık kalıyor ve yattıktan sonra sönüyor. Ayrıca koridorunuzda bulunan lambaları da sürekli açık tutmanıza gerek yok. Duvarınıza asacağınız sensörlü lambayla sadece oradan geçerken yanmasını sağlayacaksınız. 

Buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın