Görüş Bildir
Haberler
En İyisini Arayanların Bağımlısı Olduğu Dyson’ın Fiyat Performans Ürünleri

etiket En İyisini Arayanların Bağımlısı Olduğu Dyson’ın Fiyat Performans Ürünleri

beyza içgöz
13.12.2022 - 14:17

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

Bu içerik 21.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Saç şekillendirme ürünleri ile birçok kişinin beğenisini toplayan Dyson, elektronik ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Biz de sizler için en sevilen Dyson ürünlerini derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dyson Purifier Cool Autoreact Hava Temizleyici

1. Dyson Purifier Cool Autoreact Hava Temizleyici

Maalesef ki kötü hava kalitesi yalnız dış mekanlarında oluşan bir problem değildir ve iç mekanlarda da sıklıkla yaşanır. Yaşam alanları evcil hayvanlar, çiçekler, spreyler ve ocaklara kadar birçok hava kirletici maddeyi havaya hapseder. Dyson hava temizleyici ise havayı kirleten her şeyi otomatik olarak temizleyebilir. 

61 dB ses seviyesine sahip olan hava temizleyici, bakterileri 99,95 oranında temizler. 

HEPA H13 standardında tam yalıtım sağlayan bu ürün kirletici maddelerin havaya yeniden sızmasını engeller ve içeri giren içeride kalır. Yani eviniz pürüpak olur efendim.

Fiyatı: 9.999 TL

Kullanıcı Yorumu: Ürün çok kısa sürede teslim edildi. kutu çok sağlamdı. ürünü iki gündür kullanıyorum. yaz ayları ve camlar genelde açık olduğu için herhangi bir kirlilik durumu ilgili uyarı vermedi. kullanımı ve kurulumu gayet basit. filtre takımı çok kolay. bu modelde telefon uygulama bağlantı yok. düşük seviyede bile soğuk hava üflemesi çok iyi. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

2. DYSON Cinetic Big Ball Absolute 2 Elektrikli Süpürge

2. DYSON Cinetic Big Ball Absolute 2 Elektrikli Süpürge

Dyson elektrikli süpürge derinlemesine temizlik için tasarlanmış bir üründür. Yüksek emiş gücü, yaşam alanlarınızda bulunan tüm kirleri içine hapsederek evinizi tertemiz yapar.

Toz torbası ve filtre bakımına ihtiyaç duymaz yani kolayca temizleyebilirsiniz. 

Dyson, hazne içine hapsedilen kirleri otomatik olarak boşaltır ve sizin dokunmanıza gerek kalmaz. 'Ay ben bu kirleri nasıl temizleyeceğim' diyenler için mükemmel hizmet!

Elektrikli süpürgenin topunun içinde alçak bir ağırlık merkezi bulunur ve devrildiği zaman kendi kendini düzeltir. Bu sayede ev içerisinde daha kolay manevra ve kesintisiz temizliğe neden olur. 

Dyson Cinetic Big Ball, temizlik yapmak için yüzeyleri ayırt eder ve ona göre temizlik yapar. Farklı yüzeylere göre yükseklik ve alçaklık ayarı yaparak tüm zemin tiplerinde yüksek emiş gücü sunar. 

Fiyat: 7.929 TL

Kullanıcı Yorumu: 10 yıldır fakir marka süpürgemle can çekişiyormuşum resmen. öncelikle evim 90m2 ve hiçbir şekilde kablo tak çıkar yapmadan tüm evi temizliyorum. Ürün ger süpürmemde bana iyi ki dedirtiyor. sesi yok denecek kadar az baya bildiğiniz süpürürken evdekilerle sohbet edebiliyorum. her alan için farklı baslık var hiç değişmeseniz bile çekiş gücü mükemmel. kendime yaptığım en güzel iyilik oldu.

Link için tıklayınız

3. Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi

3. Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi

Dyson saç kurutma makinesi elektriklenmeyi tek seferde giderir ve saçlarınızın pürüzsüz, parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. 

Elektriklenmeyi önleyen yeni flyaway başlık ile kuaför salonu etkisine sahip bir görünüme kolay şekilde kavuşabilirsiniz. Kuaför fiyatları her gün artarken evde fön çekmeyi öğrenmek şart olmuştu zaten!

Küçük ve güçlü Dyson dijital motor V9, 110.000 rpm’ye varan hızda döner. Air MultiplierTM teknolojisiyle hızlı kurutma ve doğru şekillendirme sağlamak için yüksek basınç ve hıza sahip kontrollü bir hava akımı üretir. 

Ürünün 3 hız ayarı, 4 ısı ayarı ve soğuk hava seçeneği bulunur. Bu sayede istediğiniz hız ve ısıda saçlarınızı şekillendirmenizi sağlar. İster soğuk ister sıcak, sonuç ise her seferinde şa ha ne!

Fiyatı: 7.999 TL

Kullanıcı Yorumu: Çok ama çok memnun kaldım arkadaşımda görmüştüm saçı elektriklenmeden çok rahat kurutuyor eski makineler çökmüş orjinal ürün zaten dyson anlaşmalı TRENDYOL ile biraz indirime girmişti öyle aldım ben evladiyelik saç derisi yanmıyor eski makineleri yakın tutsanız canınız yanıyor

Link için tık tık

4. DYSON Airwrap Multi-styler Complete Uzun Saç Şekillendirici

4. DYSON Airwrap Multi-styler Complete Uzun Saç Şekillendirici

Dyson Airwrap, seyahat çantası ve saklama kutusu ile birlikte! 

Bu ürün geliştirilmiş Coanda hava akımını kullanır ve kendi tarzınızı yaratmanız için size yardımcı olur. Saçlarında 90'lar esintisini görmek isteyenler için ideal tercih elbette Dyson!

İster bukle yapın, isterseniz de saçlarınıza şekil verin. Ya da saçlarınız elektriklenmeden düzleştirmenin tadını çıkarın. 

Dyson, az ısı kullanarak saçlarınızı şekillendirmenizi sağlar. Maksimum sıcaklığı ise 140 derecedir. Yani saçlarınıza şekil verirken yanma tehlikesi geçirmenize gerek kalmaz. 

Fiyatı: 13.500 TL

Kullanıcı Yorumu: Uzun zamandır ürünü bekliyordum. İlk denemem de elim alışık değil ama yine de sonuç mükemmel. Tavsiye ederim. Evde kendinizin kuaförü olma lüksü sağlıyor.

İncelemek için tık tık

5. DYSON Corral Saç Düzleştirici

5. DYSON Corral Saç Düzleştirici

Dyson saç düzleştiricisinin dış gövdesi bukle ve dalgaların yanı sıra düz ve pürüzsüz şekiller yaratmanız için kavisli bir tasarım ile üretilir. Bu mükemmel tasarım ile mükemmel saçlara sahip olmak ise kaçınılmaz bir sonuçtur.

Tüm saç tiplerine uygun olan bu ürünün 3 hassas ısı ayarı bulunur. İstediğiniz ısı ayarını seçerek saç tipinize ve uzunluğuna uygun olacak şekilde kullanabilirsiniz. 

30 dakikaya kadar kablosuz düzleştirme imkanı verir ve 70 dakikada tamamen şarj olur. İster banyoda, ister salonda isterseniz de televizyon karşısında... İstediğiniz her yerde prize ihtiyaç duymadan saçlarınızı yapma imkanı! Sizce de çok iyi değil mi?

Dyson, 10 dakikalık hareketsizlikten sonra kendisini kapatır ve kullanımdan hemen sonra saklamak içinse güvenlik kilidi bulundurur. Yani evden çıktıktan sonra acaba düzleştiriciyi kapattım mı diye düşünmenize gerek kalmaz.

Fiyat: 7.999 TL

Kullanıcı Yorumu: Aldığım tüm ürünlerden saç kurutma elektrik süpürgesi saç maşası son olarak bu saç düzleştirici hepsinden çok memnunum.

Link için buyurunuz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. DYSON V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge

6. DYSON V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge

Dyson, mikroskobik tozları bile açığa çıkarır ve maksimum temizlik yapmanızı sağlar. 

Dyson özel başlıklı tasarımı ve aksesuarları ile evcil hayvanların erişebildiği her yere ulaşabilir ve derinlemesine temizlik yapar. Daha temiz yaşam alanları için en büyük yardımcınız olur. 

Aynı zamanda derinlemesine yaptığı temizliği kanıtlar ve LCD ekranında neleri içine çektiğini gösterir. Temizlediğiniz mikropları görmek temizlik hissini iliklerinize kadar yaşamanıza neden olur. 

Kablo derdiyle uğraşmaya son! Ürünün tak çıkar özellikli bataryası evin dört bir yanını temizleyebilmeniz için 60 dakikaya kadar azalmayan güç sunar. 

Dyson'ın kablosuz süpürgesinin sahip olduğu yıkanabilir filtresi makinenin kullanıldığı süre boyunca atık miktarının azalmasını sağlar. 

Fiyat: 18.999 TL

Kullanıcı Yorumu: İnanılmaz çekim gücü yatağınızdan koltuğunuzdan halınızdan çıkan tozları görünce şok olacaksınız şimdiye kadar nereyi süpürmüşüm diye fakat siz pasaklı değilsiniz dyson harika çekiyor asla düşünmeyin 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

7. DYSON Lightcycle Morp Yer Lambası

7. DYSON Lightcycle Morp Yer Lambası

Dyson yer lambası, alanınıza uygun olarak 4 çeşit aydınlatmadan birini seçer. Aynı zamanda bu lamba yaşam, iş ve rahatlama şeklinize uygun olacak şekilde formatını değiştirmenizi sağlar.

GPS tabanlı bir algoritma kullanan yer lambası, bulunduğunuz konumdaki gün ışığını takip eder ve günün her saatinde doğru ışığa ulaşmanızı sağlar. Renk sıcaklığını ve parlaklığını da her 60 saniyede bir ayarlar. 

Dyson yer lambasının ışık kalitesi 60 yıl dayanabilir.

Akıllı telefon ile uzaktan destek imkanı sağlar. İstediğiniz her yerden ışığınızı kontrol edebilirsiniz! 

Fiyat: 13.999 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın