Görüş Bildir
Haberler
Kazandığınız Ekstra Bir Saniyenin Hayatınızda Yapabileceği 13 Değişiklik

Kazandığınız Ekstra Bir Saniyenin Hayatınızda Yapabileceği 13 Değişiklik

diazepam
01.07.2015 - 11:37 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 11:59

30 Haziran 2015 tarihinde, saatler tam 23.59.59’u gösterdiğinde hayat bir saniyeliğine durdu ve bu sizin ömrünüze ekstra bir saniye olarak eklendi. Bir saniye deyip geçmeyin, bir saniyede dünyada 4 bebek doğuyor, yaklaşık 5 bin tweet atılıyor, İnstagram’da 60 fotoğraf paylaşılıyor, 4 milyon e-posta gönderiliyor, 10 yeni internet sitesi yayına giriyor, Bill Gates 250 dolar kazanıyor vs. Peki bu bir saniyenin size neler kazandırabileceğini ya da sizden neler götürebileceğini hiç düşündünüz mü? İşte bir saniyenin hayatınıza olası etkileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Binmeye çalıştığınız otobüsü, vapuru, vs. kaçırarak hayatınızın aşkıyla tanışma şansını riske atabilirsiniz veya tam tersi hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz.

2. Bir adım fazla atarak ölüme bir adım yaklaşabilir veya ölümden bir adım farkla kurtulabilirsiniz.

3. Sizin için son derece önemli olan projenizi bir saniyelik fark yüzünden kaydetmeden kapatabilir ve işinizden olabilirsiniz.

4. Üniversite sınavında bir saniyelik fazla düşünme süresi size doğru yaptığınız bir soruyu sildirebilir ve sizi ikinci tercihinize yerleşmek zorunda bırakabilir.

5. Bu bir saniyelik fark sayesinde açmış olduğunuz işle alakası olmayan siteyi patron görmeden kapatabilir ve işten kovulmaktan kurtulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir saniyelik fark gördüğünüz harika rüyadan erken uyanmanızı ve bu yüzden kendinizi mutsuz hissetmenizi önleyebilir.

7. Dilinizin ucuna gelip de söyleyemediğiniz o kötü sözü bu bir saniyelik fazlalık size söyletebilir, bu hayatınızda köklü değişikliklere yol açabilir.

8. Hoşlandığınız kişiyle öpüşeceğiniz sırada bu bir saniyelik fark partnerinizin karar değiştirmesine, ilişkinizin hiç başlamamasına sebep olabilir.

9. Bir saniyelik fark yüzünden sigaranızdan alacağınız bir fazla nefes, bir yudum fazla alkol hayatınızı kökünden değiştirebilir.

10. Bir saniyelik fark yüzünden kaçırdığınız uçak sebebiyle geç kaldığınız 2 saat hayatınızda önü alınamaz değişikliklere yol açabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu bir saniye hayatınızda şimdiden bir kelebek etkisinin startını verdi, bunun sonuçlarının neler olacağını beklemek sizi gün geçtikçe strese sokabilir.

12. Tatilde güneş ışınlarına bir saniye fazla maruz kalmanın hiç ummadığınız sonuçları olabilir (Allah muhafaza).

13. Bir türlü içinden çıkamadığınız sorununuza ekstra bir saniyelik düşünme süresi derman olabilir.

Bonus - Bu bir saniye çok sevdiğiniz birine son defa “seni seviyorum” deme şansı verebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
6
6
5
3
3
2