Görüş Bildir
Haberler
Kasımpaşa Amigosu Çapraz Ateşle Öldürüldü: 'İntikam Alındı' Notu Paylaşıldı

Kasımpaşa Amigosu Çapraz Ateşle Öldürüldü: 'İntikam Alındı' Notu Paylaşıldı

Batuhan
19.04.2022 - 13:28

Beyoğlu’nda Kasımpaşa amigosu Yüksel Ustahüseyin, iftara gideceği esnada eşi ile çocuklarının gözü önünde otomobil ve motosikletli saldırganlar tarafından açılan çapraz ateşle öldürüldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 48 yaşındaki Yüksel Ustahüseyin akşam saatlerinde eşi ve çocuklarıyla iftara gitmek için evden çıktı.

Çapraz ateşe alındı

Çapraz ateşe alındı

Ustahüseyin yaşadığı binanın önünde arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada sokağa giren otomobil ve motosikletli saldırganlar tarafından çapraz ateşe alınarak silahlı saldırıya uğradı.

Olay sonucunda ise Ustahüseyin göğsüne ve sırtına isabet eden 2 kurşunla ağır şekilde yaralandı. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar ise panikle etrafa kaçıştı.

“İntikam alındı” notu

“İntikam alındı” notu

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucunda polis ekipleri, saldırganların kimliklerinin S.S. ve B.B. olduğunu tespit etti.

Saldırgan S.S.'nin sosyal medya hesabından “intikam alındı” notunu paylaştığı ortaya çıktı. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, adreslerine yaptığı baskınlarda saldırganları bulamadı. Polisin yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
6
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

ooo GTA 6 çıkmış bile 😲