Görüş Bildir
Haberler
TV
Kasaba Doktoru 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kasaba Doktoru 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
08.05.2022 - 22:16

TRT 1'in yeni dizilerinden Kasaba Doktoru 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Gümüşok ekibi hastaneye girmesiyle birlikte yaptığı konuşmayla herkesin dikkatini çeker. Duruma son derece şaşıran Hakan ise gülerek alkışlamaya başlar. Hocalarının yaşadığı gerginliği fark eden Ömer ve Leyla, verecekleri karar konusunda çok gergindir. Mine ise kaybetmeme konusunda kararlıdır. Hakan'ın kendine göre planları varken, Ömer'in Berk ile kavgası durumları karıştırır. Peki Kasaba Doktoru yeni bölümde neler olacak? İşte Kasaba Doktoru 6. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru'ndan 6. bölüm fragmanı yayınlandı. ARC Yapım imzası taşıyan Kasaba Doktoru, Güney Kore dizisi Dr. Romantic'den uyarlanarak ekranlarımıza geliyor. Denizcan Aktaş, Ozan Akbaba ve Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Peki Kasaba Doktoru yeni bölümde neler olacak? İşte Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kasaba Doktoru 6. Bölüm 1. Fragman

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Oldu?

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Oldu?

Yalçın tarafından bir seçim yapmak zorunda bırakılan Ömer, son derece zorlanmaktadır. Gümüşoklular ise sürekli hastaneye gidip gelerek, Hakan ve Ömer arasında problem çıkmasına yol açar.

Yalçın'ın kendisine oynadığı oyunun bilincinde olan Hakan, Erol ile ameliyat üzerine bir pazarlık yapmaya koyulur. İçinde bulundukları durumda hastanenin rehabilitasyon merkezine dönüştürülmesi fikri girince işler başka bir boyuta taşınır.

Hemşire Sevil'in babasının hastalanması ekibi de telaşa sokar. Gümüşok ekibi ile birlikte hastaneye gelen Berk, Sevil'in babasının ameliyatını yapmak durumunda kalır. Mine ise Hakan'ı aradığı esnada onu Arzu ile görür. Bu ikilinin arasının açılmasına yol açar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın