Görüş Bildir
Haberler
Kartları Açık Oynayalım! Kartların Aklınızdaki Sorulara Yanıt Bulabileceği 9 Konu

Kartları Açık Oynayalım! Kartların Aklınızdaki Sorulara Yanıt Bulabileceği 9 Konu

Lisa Campton
31.10.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 12.10.2022 - 12:27

Tarot kartlarıyla aklınızdaki pek çok sorunun yanıtı bulabilir, soru işaretlerinizi en aza indirebilirsiniz. Peki tarot kartlarının yanıtlayabileceği konular neler? Gelin onlara birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk

Herkesin en çok merak ettiği konuların başında gelen aşk, tarot kartlarının da en sevdiği konulardan biri. Gelecekte veya geçmişte hatta şu anda kartların yardımıyla aşk hayatınıza dair olan biteni öğrenebilirsiniz. Kartların gücünü hafife almamak gerekiyor. Çetrefilli aşk hayatınızla ilgili ipuçlarını yakalayarak beklediğiniz o aşka ne zaman kavuşacağınızı en kısa öğrenin.

2. Sağlık

Günlük hayatın koşuşturmasına takılıp kalmışken sağlık durumumuzu unuttuğumuz aşikar. Ancak o olmayınca her şey boş. Kartların da yanıtlamayı en çok sevdiği konulardan biri bu. Stresli yaşamınız içerisinde sağlığınız nasıl olacak, sevdiklerinizin sağlık durumu nasıl olacak veya kendinizde neler dikkat etmeniz gerektiğini kartların ayrıştırıcı gücü ile öğrenebilirsiniz. Bunu hafife almayın, çok küçük bir detay hayatınızı değiştirebilir.

3. Kariyer

3. Kariyer

Hayatta kalmamız için para kazanmamız şart. Bu da ancak sağlam bir kariyerler mümkün. Kariyerinizde sizi neler bekliyor? Mevcut işinizi değiştirmeli misiniz yoksa olduğunuz yerde kalmalı mısınız? Bunların yanıtları yine kartların içinde mevcut. Özellikle kafanızın karışık olduğu, işiniz hakkında neler yapacağınızı tam olarak kestiremediğiniz zamanlarda kartların gücünden yaralanabilirsiniz. Ancak kartlar size direktif vermez. Geleceğinize dair ipuçlarınızı kendi süzgecinizden geçirerek kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

4. Para

Yine kartların yanıtlamayı en sevdiği konulardan biri. Finansal durumunuz, para harcayış şekliniz hayatınızı etkiliyor. Gökyüzünün işaretleri, kartların gücü bu konuda size ipuçları verir. Elinizdeki parayla yatırım mı yapmalı mı yoksa riskli konulara girmemeli misiniz? Yanıtlarını kartlarda bulabilirsiniz.

5. Aile

5. Aile

Ailemiz bir noktada kaderimizi çizen bir olgu. Aile içindeki ilişkiler ise hayatı fazlasıyla etkiliyor. Anlaşmazlıklar, mutluluklar, heyecanlar... Aileniz için kart açtırarak sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duygusal ve Zihinsel Durumlar

Duygusal olarak dalgalanmalar mı yaşıyorsunuz? Zihniniz artık size oyunlar mı oynuyor? Bunlar için de tarot kartlarının gücünden faydalanabilirsiniz. Soracağınız sorularla duygusal durumunuzu değerlendirebilir, geçmişin getirdiklerinin geleceğinizi nasıl etkilediğini görebilirsiniz.

7. Evlilik

7. Evlilik

Tarot kartlarının açılımı evliliğinize dair ipuçları verir. Ev yaşamınızın nasıl olacağı, ne gibi aksiyonlar almanız gerektiği de kartların yanıtladığı konular arasında.

8. Eğitim

8. Eğitim

Eğitim hayatımız da yine kariyerimiz gibi tüm yaşam döngümüzü etkileyen bir olgu. Ne gibi konularda kendimizi geliştirmeliyiz, hangi durumlarda sınavlara girmeliyiz gibi cevapları da yine kartlardan edinebilirsiniz.

9. Siyaset

Ülkemizin geleceği bir ölçüde bizim de geleceğimiz. Siyasette neler olacak, ülkenin gidişatı nasıl etkilenecek gibi soruları kartlara sorabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
4
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın