Görüş Bildir
Haberler
Karma Felsefesine Göre Yaşattıklarını Yaşayacak mısın?

etiket Karma Felsefesine Göre Yaşattıklarını Yaşayacak mısın?

Bireyin şu an yaşadığı her şey, geçmişte yaptıklarının bir ürünüdür ve herkes kendi düşüncelerinden doğan eylemlerden sorumludur. Bakalım sen yaşattıklarını yaşayacak mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Burcunla başlayalım.

4. Peki sürekli yanında taşıdığın ve sana uğur getirdiğine inandığın bir obje var mı?

5. Sevdiğin insan için gururunu ayaklar aldığın bir durum oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?

7. Hayatında en önce hangisi gelir?

8. Son olarak sence bu zamana kadar kimse arkandan beddua etmiş midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaşayacaksın!

Bu senin için iyi bir şey mi kötü bir şey mi sen karar ver. Eğer insanlara iyi şeyler yaşatıp onlarında aklında iyi bir insan olarak kaldıysan ne mutlu sana. Önünde mutlu bir hayat var demektir. Ama eğer kötü şeyler yaşattıysan vay senin haline! Arkandan beddualar, küfürler edilen bir insansan bu dünyada işin zor... Ne demişler yaşattığını yaşamadan ölmezsin diye. Bu zamana kadar sana saçma geliyordu ama bak testimizde yaşayacaksın diyor. Eğer kötülükler yaptıysan bir an önce kötülük yaptığın insanların gönlünü almaya bak. Zararın neresinden dönsen kardır. Geçmişinde hatalar yapmışsın bari geleceğini kurtar!

Yaşamayacaksın!

Yaşamayacaksın ama yaşasan da bir şey fark etmezdi. İnsanlara hiçbir kötülüğün olmamış ki senin. Hayatına girdiğin insanlara hep iyilik, güzellik öğretmişsin. Birçok insanın senin sayende tamamen olmasa da hayatı değişmiş. Her insanın hayatında istediği kişisin sen. Keşke yaşasaydın senin için daha iyi olurdu. Senin de hayatına iyilikler, güzellikler katacak insanlar girerdi. Girmeyecek demiyoruz tabii ki :) Yaşattıklarını yaşayacak olsan daha garanti olurdu diyoruz. Sen sen ol yaşayış tarzından, karakterinden ödün verme. Böyle devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
136
73
52
25
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yaşayamadıklarımı yaşatacak bir felsefe var mı?

Arzu Güner

Yaşamayacaksın! Yaşamayacaksın ama yaşasan da bir şey fark etmezdi. İnsanlara hiçbir kötülüğün olmamış ki senin. Hayatına girdiğin insanlara hep iyilik, güz... Devamını Gör

İrem

Yaşayacaksın! umurumda mı dersin?