Görüş Bildir
Haberler
Kariyerlerini Sonlandırsalar da Büyük Kitleler Tarafından Halen Konuşulan 12 Eski Futbolcu

Kariyerlerini Sonlandırsalar da Büyük Kitleler Tarafından Halen Konuşulan 12 Eski Futbolcu

Aktif futbol kariyerlerini sonlandırmış olsalar da gönlümüzde yer eden birçok futbolcu var. Zamanında oldukça etkili işler yaptıkları için ciddi kitleler tarafından halen konuşulmaya devam ediliyorlar.

İşte halen büyük kitleler tarafından konuşulmaya devam edilen 12 futbolcu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Adriano

12. Adriano

Adriano'nun konuşulma sebebi diğer oyunculardan farklı. Kariyerinin başında bitiriciliği ile dikkatlileri üzerine çeken futbolcu daha sonra düşüşe geçen kariyeriyle akıllara kazındı. Babasının vefatından sonra bir türlü kendine gelemeyen tahlisiz futbolcu, yeteneğini harcamış oyuncular içinde en çok hatırlanan ve konuşulan kişi.

11. Kaka Leite

11. Kaka Leite

Efsane 2007 Milan kadrosunun belki de en etkili futbolcusu olan Brezilyalı efsane isim o sene Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi isimleri geride bırakarak Ballon d'Or ödülünü kazandı. Birçok futbolsever için Milan denince akla ilk gelen isim kendisi. Real Madrid kulübüne transfer olduktan sonra kariyerinde düşüş yaşayan futbolcu 2017 yılının sonunda aktif futbol kariyerine son verdi.

10. Zinedine Zidane

10. Zinedine Zidane

Real Madrid'in efsane futbolcusu, tartışılmasız zamanın en iyi futbolcularından biriydi. Real Madrid taraftarının unutamadığı futbolcuların arasında yerini hak ediyor. Tabi bunda daha sonra teknik direktör olarak da başarılar elde etmesi de etkili.

Kendisi aynı zamanda Materazzi'ye attığı kafa ile de hatırlanır.

9. Paolo Maldini

9. Paolo Maldini

Gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri olarak gösterilen İtalyan futbolcuyu hatırlamayan, stoperlerden bahsedilince hakkında konuşmayan insan nadir bulunur. Hem kulübüne olan sadakati ile hem de karakteriyle konuşulmayı her zaman hak eden bir futbolcu.

8. David Beckham

8. David Beckham

Futbol kariyerinde frikiklerin vazgeçilmez ismiydi. İngiliz futbolcu yakışıklılığıyla da yıllardır isminden söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle kadın futbolseverler için unutulmayacak ve futbol denince akla gelecek ilk isim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ronaldo Nazario

7. Ronaldo Nazario

Nam-ı diğer El Fenomeno mükemmel santrafor kavramının ta kendisi. 2000'li yıllarda futbol izleyen herkesin hakim olduğu takdir etmeye devam ettiği futbolculardan. Özelikle Brezilya için gösterdiği performanslar hatırlanmaya ve konuşulmaya devam ediyor.

Geçirdiği talihsiz sakatlıkların sonucu olarak en iyi dönemleri çok uzun sürmedi.

6. Pelé

6. Pelé

Kendisini canlı olarak izleyen insan sayısı çok fazla olmasa da dünyada ismini bilmeyen kişi sayısı oldukça azdır. Bazıları için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Pele'dir.

5. Diego Maradona

5. Diego Maradona

Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona'yı Pele'nin aksine  canlı olarak izlemiş insan sayısı çok daha fazla. Hem Arjantin adına hem de oynadığı kulüpler adına zamanında mükemmel performanslar gösteren futbolcu hakkında hala gelmiş geçmiş en iyi futbolcu oydu tartışması yapılır.

4. Ronaldinho

4. Ronaldinho

Futbolun bir zamanlar simgesi olan futbolcu profesyonel futbol kariyerini uzun  zaman önce sonlandırmış olsa da geçmiş de gösterdiği performansıyla konuşulmaya devam ediyor. Kendisi için futbol topunun en yakıştığı kişi desek abartmış olmayız. Göze hoş gelen estetik futbolu her zaman hatırlanmayı ve konuşulmayı hak ettiği de bir gerçek.

3. Pascal Nouma

3. Pascal Nouma

Eğlenceli kişiliği ve futbol oynadığı zamanlarda gösterdiği performansıyla hatırlanmaya ve hakkında konuşulmaya devam edilen eski Beşiktaşlı futbolcunun Türkiye ile olan bağı oldukça kuvvetli.

Kendisinin hala ciddi sayıda destekçisi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Gheorghe Hagi

2. Gheorghe Hagi

Türkiye'ye gelmiş belki de en iyi futbolcu olan Galatasaraylı efsane futbolcu küçük büyük herkesin tanıdığı isimlerden. Şuna eminim kendisini canlı olarak izleyememiş genç Galatasaraylı taraftarlardan her biri bu tarz bir fırsat için birçok şeyi feda ederdi. Türkiye'de futbol oynanmaya devam edildikçe hakkında konuşulmaya devam edilecek.

1. Alexsandro de Souza

1. Alexsandro de Souza

Fenerbahçe de kaptanlık pazubandı en çok kime yakışır diye sorsak futbolseverlerin çoğunun cevabı Alex de Souza olur. Türkiye'de taraflı tarafsız nerdeyse tüm taraftarların saygı duyduğu kaptanın yeri elbette Fenerbahçeli taraftarlar için farklı.

Gideli yıllar olsa da yeri hala doldurulamadı.

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Sen de Messi ile arkadaşını maça davet et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın