Görüş Bildir
Haberler
TV
Kardeşlerim 94. Bölüm İzle: Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kardeşlerim 94. Bölüm İzle: Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
11.06.2023 - 11:23

Uzun bir süredir ATV ekranlarında beğeniyle takip edilen Kardeşlerim dizisi, dün akşam 94. bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerini üstlendiği dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kardeşlerim'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise 94. bölümün özeti ve izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim 94. bölüm

Kardeşlerim 94. bölüm

Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan dizi, 94. bölümüyle sezon finali yaptı. İlgiyle takip edilen Kardeşlerim, bir süre ekranlarda yer almayacak.

Kardeşlerim son bölümde ne oldu?

Kardeşlerim son bölümde ne oldu?

Ömer ve Sarp, Şevval'in çılgınlığının korkunçluğu içinde şaşkına dönmüş durumdadırlar.. Oğulcan, eskiciye verilen tablonun tüm Eren ailesinin hayatını kurtarabileceği düşüncesine dalarken Yasmin ve Tolga cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Orhan ve Şengül, Orhan'a beklenmedik bir teklif geldiğinde şaşkına dönüyorlar. Akif, Nebahat'le olan ilişkisiyle ilgili radikal bir karar alıyor. Ahmetler ile Eren ailesi ve dostları, mutlu bir yolculuğa çıkmışlarken Şevval'in Ahmet ve Suzan'a karşı yapacağı son hamleden habersizdirler. Şevval'in niyetlerini daha da karartacak bu hamleyle karşılaşmaları yakındır.

Kardeşlerim son bölüm izle

Kardeşlerim son bölüm izle

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın