Görüş Bildir
Haberler
TV
Kardeşlerim 91. Bölüm İzle: Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kardeşlerim 91. Bölüm İzle: Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
21.05.2023 - 10:57

ATV'nin uzun soluklu dizisi Kardeşlerim, dün akşam 91. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da seyircileri ekran başına kilitledi. Kardeşlerim'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Kardeşlerim 91. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim 91. bölüm

Kardeşlerim 91. bölüm

Cumartesi akşamları ATV'de takipçileriyle bulaşan kardeşim, dün 91. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kardeşlerim'in son bölümünde yaşananlar heyecanla takip edildi ve gelecek haftaki yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu.

Kardeşlerim son bölümde ne oldu?

Kardeşlerim son bölümde ne oldu?

Süsen'in başına gelen talihsiz kaza, tüm dengeleri bozar. Sarp'ın hareketlerine dayanamayan Ahmeti, oğlu için radikal bir karar almaya mecbur kalır. Akif, Yakut Kulüp'te yeni bir sayfa açmaya hazırlanır. Şevval ise Ahmet ve Suzan'ın ilişkisini bozmak için elinden geleni yapar. Ömer ve Sarp'ı sürpriz olaylar beklerken Orhan'ın hayalini gerçekleştirmek için yarışmaya katılan Eren kuzenler ve en yakınları, şok edici bir durumla karşılaşır.

Kardeşlerim son bölüm izle

Kardeşlerim son bölüm izle

KARDEŞLERİM 91. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın