Görüş Bildir
Haberler
Karaman'da Bir Taciz Vakası Daha: Lise Öğrencisi Tacizi Ses Kaydıyla Kanıtladı

Karaman'da Bir Taciz Vakası Daha: Lise Öğrencisi Tacizi Ses Kaydıyla Kanıtladı

Karaman'da Ensar Vakfı ile gündeme gelen istismar iddiaları gündemdeki yerini korurken benzer bir haber de bu kez şehirdeki bir liseden geldi. Öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan lise müdür yardımcısı M.Ç., İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alındı. Polise verdiği ifadesinde suçlamaları reddeden müdür yardımcısına öğrencinin aldığı ses kaydının dinletilmesi üzerine suçu kabul ettiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Mart günü İrfan Atasever Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, 11’inci sınıf öğrencisi bir kız, ailesine, müdür yardımcısı M.Ç.’nin kendisine tacizde bulunduğunu aktardı. Ailesi de durumu polise bildirdi.

Ailenin şikayeti üzerine Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve ifadesi alınan müdür yardımcısı suçlamaları reddetti ve tacizde bulunmadığını ileri sürdü.

Ses kaydı sonrası suçunu itiraf etti

Ses kaydı sonrası suçunu itiraf etti

Burada müdür yardımcısına öğrencinin aldığı ses kaydının dinletilmesi üzerine M.Ç.'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi. 

M.Ç., polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma da devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de dün itibariyle M.Ç.’yi görevden alıp hakkında idari soruşturma başlattı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın