Görüş Bildir
Haberler
TV
Kara Tahta 'Esra' Yasemin Yazıcı Kimdir? Yasemin Yazıcı Nereli ve Kaç Yaşında?

Kara Tahta 'Esra' Yasemin Yazıcı Kimdir? Yasemin Yazıcı Nereli ve Kaç Yaşında?

TRT1 ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Kara Tahta dizisi izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Kara Tahta dizisinin konusu kadar birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de dizide Esra karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yasemin Yazıcı. Peki Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı kaç yaşında ve nereli? Yasemin Yazıcı hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miray Daner ve Furkan Andıç'ın başrollerini paylaşacağı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kara Tahta merak edilmeye başlandı. Üs Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenirken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta bu akşam ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Peki Kara Tahta 'Esra' Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı nereli ve kaç yaşında?

Kara Tahta 'Esra' Yasemin Yazıcı Kimdir?

Kara Tahta  'Esra'  Yasemin Yazıcı Kimdir?

Yasemin Yazıcı, 8 Eylül 1997'de İstanbul'da doğdu. 2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünü tamamlayan Yazıcı, dans ve şan eğitimi aldı. Dialog ve Pera Güzel Sanatlar Okulları'nda oyunculuk ve diksiyon eğitimi alan Yazıcı, oyunculuk eğitimine London Academy of Music and Dramatic Art'ta devam ediyor.

İlk oyunculuk deneyimini 2021 yılında FOX'ta yayınlanan Son Yaz dizisinde Naz rolüyle yaşadı. Ayrıca Kral Oidipus, Antigone, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Lysistrata, Faust, Hugo'nun Sistemi ve Ayrılık gibi birçok oyunda rol aldı.

Yasemin Yazıcı Rol Aldığı Yapımlar

Yasemin Yazıcı Rol Aldığı Yapımlar
  • 2022 – Kara Tahta (Esra) (TV Dizisi)

  • 2022 – Aşk Taktikleri (Meltem) (Netflix Filmi)

  • 2021 – Son Yaz (Naz) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın