Görüş Bildir
Haberler
TV
Kara Tahta Dizisi Final Yapma Kararından Geri Döndü! Yeni Bölüm Ne Zaman Geliyor?

Kara Tahta Dizisi Final Yapma Kararından Geri Döndü! Yeni Bölüm Ne Zaman Geliyor?

dicle demir
16.06.2022 - 17:00

Yaklaşık iki ay önce TRT1 kanalında ilk bölümünü yayınlayan Kara Tahta adlı dizi,ilginç gelişmeler yaşıyor. İlk önce TRT1, dizinin final yapmaya karar verdiğini, daha sonra ise bu kararından vazgeçtiği öğrenildi. Fakat bu karara rağmen dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler kafa karışıklığı yaşarken bir haber daha geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki ay önce ilk defa ekranlara çıkan Kara Tahta dizisinin başrölünde Miray Daner ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Kara Tahta, reytinglerde beklediği performansı yakalayamayınca final kararı almıştı. Fakat kısa bir süre önce TRT'nin bu karardan vazgeçip dizinin devam edeceğine karar verildiği öğrenildi. Fakat bu haberden sonra dizinin yayınlandığı Çarşamba akşamı yeni bölüm yayınlanmadı. Bu durum izleyicinin kafasını karıştırdı.

Güzel Haber Geldi!

Güzel Haber Geldi!

Kara Tahta dün akşam özel bölümle ekrana geldi. Bununla birlikte güzel bir haber izleyiciler ile paylaşıldı. Bundan sonra her Çarşamba günü Kara Tahta dizisi yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak. 

 TRT1'in reyting kaygısı, diğer kanallara nazaran daha az olduğu için Kara Tahta'nın final yapması, kanalın yıllardır sürdürdüğü imajını zedeleyeceği için yanlış olacaktı.

Furkan Andıç Edirne setindeki yaşadığı kazadan dolayı kaza sebebiyle dizini incitmiş ve menisküs ameliyatı geçirmişti. Buna rağmen tam iyileşmeden sete gelip işinin başına geçmişti.

Bu İçeriğe de Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın