Görüş Bildir
Haberler
Kar Fırtınasında Yollarda Bırakılmışlardı: Alınmayan Araçlar İstanbul'da Trafiği Felç Etti

Kar Fırtınasında Yollarda Bırakılmışlardı: Alınmayan Araçlar İstanbul'da Trafiği Felç Etti

Esenyurt Hadımköy'de 2 gün önce kar yağışı sırasında yollara bırakılıp hala alınmayan araçlar nedeniyle trafik güçlükle ilerliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da hafta sonu başlayan kar yağışı pazartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam etti. Yolların kapanması nedeniyle mahsur kalan sürücüler araçlarını terk etti.

Bazı sürücüler araçlarını almadı

Bazı sürücüler araçlarını almadı

Kar yağışının etkisini yitirmesiyle beraber bazı sürücüler araçlarını kurtarırken bazı sürücüler araçlarını bulundukları yerden kaldırmadı. Yolda bırakılıp alınmayan araçlar nedeniyle Hadımköy yolundan trafik sıkışıklığı meydana geldi.

'Kar yağmıyor ama yollar yine de açılmıyor'

'Kar yağmıyor ama yollar yine de açılmıyor'

4 saattir yolda olduklarını söyleyen sürücüler biran önce yolun açılmasını bekliyor. 4 saattir yolda olduğunu belirten Ahmet Yılmaz, 'Kar yağmıyor ama yollar yine de açılmıyor.  Stop ettik bekliyoruz' dedi.

Çalışmaların yetersiz olduğunu söyleyen Selim Altın, '14 saattir yoldayım. Arabaya idrarımı yapmak zorunda kaldım. Bu nasıl çalışma anlamadık. Dünyada bir tek Türkiye'ye mi kar yağıyor. Diğer ülkelerde bu sorun nasıl çözülüyor örnek almalıyız. Şu saat oldu hala yolu açamıyorlar' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Küçük

İlk çözüm ve tedbir önce kış lastiği veya zincir kullanımı. 11 saat sonra eve ulaşabilmemin sebebi bu bilinçsiz sürücüler.

demet s.

Kar lastiği tüm araçlar için zorunlu olmalı ve cezası çok ağır olmalı (mesela 4000 TL, yani lastik parası kadar). Kimsenin İstanbul'u felç etmeye hakkı yok. ... Devamını Gör

Raoden Kvothe

Hadımköy bölgesinde karın yağdığı gün mahsur kalanlardan biriyim. Dün işyerinden çıkıp benzinliğe sigara almak için gittik. Yüzlerce araç, yolun ortasına bır... Devamını Gör