Görüş Bildir
Haberler
Zorlu Kış Şartlarında Tercih Edebileceğiniz En İyi Kar Botu Tavsiyeleri

etiket Zorlu Kış Şartlarında Tercih Edebileceğiniz En İyi Kar Botu Tavsiyeleri

Kübra B.
21.02.2023 - 15:38 Son Güncelleme: 26.12.2023 - 16:53

Kış aylarında ayaklarınızı soğuktan koruyup yürüyüş konforunuzu bir üst seviyeye taşıyacak bir kar botu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kar botu markaları arasında en sevilen İtalyan bot markaları ile en çok tercih edilen Columbia kar botu modellerini de bulabileceğiniz en iyi kar botu tavsiyeleri ile kullanıcı yorumlarını derlediğimiz içeriğimizde siz de aradığınız kar botunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu içerik 26.12.2023 tarihinde güncellenmiş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Columbia Kadın Minx Shorty 3

Columbia Kadın Minx Shorty 3

Yüksek teknoloji yalıtım özelliği sayesinde çok karlı havalarda bile ayağınızı hep kuru ve sıcak tutan Columbia Kadın Minx Shorty 3 Kar Botu, su geçirmeyen ve nefes alabilen bir yapıya sahip.

Güçlü zemin tutuşu sağlayan Omni-Gri kauçuk tabanı, -32 derece sıcaklıkta bile sıcacık tutan izolasyonu ile en iyiler arasında yer alıyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bot mükemmel fiyat süper fakat bir numara büyük alınmalı kalıp dar 😔

Columbia Ice Maiden II Bot

Columbia Ice Maiden II Bot

Suya dayanıklı deri malzemesi, dikişsiz membran Bootie yapısı ve hafif Techlite ara tabanı ile mükemmel sönümleme ve yüksek enerji geri dönüşümü sağlayarak uzun süreli konfor sunan Columbia Ice Maiden II Bot, tarz ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. 

Eksi 32 derece soğukta bile ağır kar günlerine dayanabilecek bir sıcaklık aralığına sahip olan bu çizme, kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak.

Fiyatı 2.266 TL

Linki burada.

Türkiye'de almak istesek 2x ücret ödemesi yapacağımız ürüne, yaklaşık ederinde bir ödeme yaparak sahip olduk. Eşimin giydiği 39 numarayı direkt sipariş ettik ve tam oldu. Kalite ve dayanıklılık anlamında zamanla göreceğiz ama bu şekilde bir hizmet sunmak çok güzel. Ürün de gayet şık. Teşekkürler Amazon.

Columbia Erkek Fairbanks Mid Kar Botu

Columbia Erkek Fairbanks Mid Kar Botu

Üstün darbe emiş desteği ile uzun süreli konfor ve yüksek enerji dönüşümü sağlayan Techlite hafif orta tabanıyla öne çıkan Columbia Erkek Fairbanks Mid, su geçirmez dokuma kumaşıyla bütün kışı rahat geçirmenizi sağlıyor.

Her türlü zeminde rahatlıkla kullanabileceğiniz özel bir model. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kışın kuru soğuklarda ve hafif şiddetli yağışlarda kesinlikle ayağınızı sıcak tutacak seviyede bir bot. Benim için en önemli tercih sebebi botun hafif olmasıydı. Ağırlığı neredeyse, meşhur bir markanın jel tabanlı yürüyüş ayakkabıları kadar. Öyle hafif yani. Bu tarz botlarda pek alışık olmadığımız bir durum. O yüzden ağır botu eziyet görenler için harika bir tercih olacaktır. Nefes alan ve su geçirmeyen bir kumaş olduğu söylense de, nefes alma kısmı bence biraz göreceli. Her iki rengi de deneyen biri olarak söyleyebilirim ki kahverengi model daha şık görünüyor.

Columbia Erkek Fairbanks Mid Kar Botu

Columbia Erkek Fairbanks Mid Kar Botu

TechLite orta taban teknolojisiyle donatılan bu ayakkabı, uzun süreli konfor, üst düzey yastıklama ve yüksek enerji geri dönüşü garantisi veriyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gümrükleme ücretini saymazsak neredeyse burdaki fiyatının 4/1’ine geldi. Kargo araya hafta sonu girdiği için 10 günde ulaştı, yoksa 1 haftada gelebilirdi. Numara olarak 44,5 sipariş verdim, 43,5 gönderilmiş. İade etmek zorunda kalacağımı düşünürken bir deneyeyim dedim ve tam oldu, iadeye gerek kalmadı. Boşuna burda 4 katı fiyat vermenize gerek yok. Teşekkürler Amazon.

Salomon X Ultra 4 Mid Winter Bot

Salomon X Ultra 4 Mid Winter Bot

Soğuk hava koşulları ve kışlık arazilerde rahatlıkla hareket etmenizi sağlayacak denge ve tutuş özelliklerine sahip olan Salomon X Ultra 4 Mid Winter Bot, kışın zorlu koşullarında bile sizi desteklemek için tasarlanmıştır. 

Linki burada.

Ayakkabı harika şık rahat ve parasının hakkını veriyor 45 numara giyiyordum bunuda 45 aldım tam oldu tereddütsüz alın derim en dan. bot bugün 2 bin lira oda 1 kış giyersiniz ama bu ayakkabı markasındanda anlaşılacağı gibi uzun ömürlü ben 1 haftadır tüm ayakkabıları araştırdım en iyisi bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Timberland Damen Carnaby Cool Basic Chelsea Bot

Timberland Damen Carnaby Cool Basic Chelsea Bot

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve sağlamlığı ile ilk tercihlerdeki yerini koruyan Timberland, suya dayanıklı yapısı ile sert havalarda bile rahatlık ve sıcaklık sunuyor.

Ayak kokusu ve mantar oluşumuna karşı koruyan OrthoLite ayak tabanı, rahatlık sunan yastıklı yaka, kauçuk topuk ve kauçuk dış tabanı ile kalitesini ortaya koyuyor.

Linki burada.

The North Face Thermoball Lace UP Kadın Bot

The North Face Thermoball Lace UP Kadın Bot

Hem kalite hem şıklığı bir arada sunan The North Face Thermoball Lace UP Kadın Bot, zemini kavrayan kauçuk tabanı ve destekleyici OrthoLite iç tabanı sayesinde soğuk hava şartlarına meydan okuyor.

Su geçirmez DryVent yapısı ile karlı havalarda rahatlıkla yürüyüşe çıkabilirsiniz. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

40.5 giyiniyorum 41 aldım ayaklarım taraklı normal kalınlıkta bir çoraplar çok rahat oldu zaten içi kürklü ve denediğimde ayaklarım hemen ısındı, alacakların yarım numara büyük almalarını öneririm, malzeme kalitesine diyecek söz yok.

Moon Boot

Moon Boot

Kayak ve kayak sonrası giyilmek için üretilen Moon Boot, en çok tercih edilen modellerden biri. Astronotlardan esinlenerek üretildiği söylenen bu botlar farklı tarzı ve rahatlığıyla öne çıkıyor. 

Tercih sebepleri arasında hem sıcak tutması hem de konforlu olmasıyla öne çıkıyor.

Linki burada.

Timberland Premium Kadın Bot

Timberland Premium Kadın Bot

Klasik modeliyle yıllara meydan okuyan Timberland Premium Bot, işini şansa bırakmayanların en çok tercih ettiği modellerden biri diyebiliriz. Sağladığı konforu ve yıllara meydan okuyan dayanıklılığı ile günlük kullanım için ideal bir model.

Soğuğa karşı PrimaLoft izolasyonu, su geçirmeyen yapısıyla uzun yıllar dolabınızda olacağı kesin. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Alınabilecek en doğru marka en doğru model.

Merrell Thermo Akita Mid Su Geçirmez Bot

Merrell Thermo Akita Mid Su Geçirmez Bot

Bu kış, Merrell Thermo Akita Mid Su Geçirmez Bot ile soğuk hava koşullarına karşı kendinizi güvende hissedin. Su geçirmez deri ve membranı ile 200 gr ısı yalıtımı sunan bu bot, zorlu kış koşullarına karşı sizi koruyacak.

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harley-Davidson Jim Black Deri Kadın Bot

Harley-Davidson Jim Black Deri Kadın Bot

Dayanıklılığı ile öne çıkan Harley-Davidson en çok tercih edilen bot markaları arasında yer alıyor. 

% 100 hakiki deri malzemesi ve iç astarıyla kalitesini ortaya koyan bu bot, en sevilen ikonik modeliyle dolabınızda yerini alması gereken modellerden biri diyebiliriz. 

Fiyatı 1.599 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kalitesi ve rahatlığı ile tam not.

İgor Çocuk Kar Botu

İgor Çocuk Kar Botu

Çocuk kar botu arayanların en çok tercih ettiği marka ve modellerden biri olan İgor Kar Botu, hafif yapısı sayesinde çocuklarınızın gün boyu rahatça giyebilmesini sağlıyor.

Ortopedik yapısı ayak sağlığını düşünmeyi de ihmal etmiyor. 

Linki burada.

DANNTO Erkek Kar Botu

DANNTO Erkek Kar Botu

Kürk astarı ve yumuşak kalınlaştırılmış iç tabanı sayesinde ince çorap giyseniz bile ayağınızı sıcak tutuyor. Kayma önleyici etkiye sahip tabanı her ortamda giyilebilir olmasını sağlıyor.

Çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, ayakkabı başlığındaki ve topuğundaki çarpışma önleyici tasarımı ile uzun ömürlü ve verimli bir kullanım imkanı sunuyor.

Linki burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaşar Kaya

Bot parasına çalışıyoruz