Görüş Bildir
Haberler
Kalp Kırıklığıyla Neden Başa Çıkamıyorsun?

Kalp Kırıklığıyla Neden Başa Çıkamıyorsun?

Begüm
12.01.2023 - 16:00

Kalp kırıklıklarıyla başa çıkmak bazen sandığımızdan da zor olabiliyor. Bazen çok üzülüyoruz, bazen depresyona giriyoruz, bazen de hayata küsüyoruz. Peki sen kalp kırıklıklarıyla neden başa çıkamıyorsun? Testi çöz, cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle aşka inanıyor musun?

2. Peki evlilik senin için ne kadar önemli?

3. Senin için bir ilişkide olmazsa olmaz şey ne?

4. Şimdi dürüst olma zamanı... En son sevgilinden ayrıldıktan sonra ne kadar ağladın?

5. İlişkin bittiğinde genellikle napıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni biriyle tanıştın ve çok etkilendin... Ona karşı ne kadar süre sonra yoğun duygular beslemeye başlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kolay kolay unutamıyorsun...

Birini unutmak senin için gerçekten zor çünkü sen herkese öyle kolay kolay değer vermiyorsun. Verdiğin zaman da onu hayatının merkezi yapıyorsun. Bu yüzden de o senin hayatından çıksa bile onun yerini uzun süre dolduramıyorsun hatta doldurmak istemiyorsun. Birini unutmak senin için pek de kolay değil. Onu unutunca içindeki tüm sevginin gideceğini düşünüyorsun. Belki de bu unutma olayı için bir danışmanlık alarak kalp kırıklıklarını daha kolay atlatabilirsin.

Sen geçmişte yaşıyorsun...

Evet kabul edelim, bir ilişki bitse bile sen o ilişkinin geçmişinde takılıp kalıyorsun. Hatta ayrılık sürecinde olumlu şeylere odaklanıyor ve kendini daha da üzüyorsun. Geçmişte takılıp kalmak önüne bakmanı ve devam etmeni engelliyor. Aslında çevrendeki her şey o kadar güzel bir şekilde değişiyor ki... Tek ihtiyacın olan arkana değil önüne doğru bakmak. Zaman zaman geçmişin pençelerinden çıkmak zor olabiliyor, bu aşamada belki danışmanlık alabilir ve geleceğine daha emin bakabilirsin.

Birine güvenince inancın kalmıyor...

Senin için güven çok önemli bir şey. İlişkinin olmazsa olmazlarından biri olan güven senin ilişki hayatını doğrudan etkiliyor. Sen insanlara güvenince onlar senin için çok farklı bir yere taşınıyor. Bir kavgada, bir ayrılıkta bu güvenin hemen bitiyor... Bu da aslında büyük bir hayal kırıklığına uğramana sebep oluyor. Sonrasında da yeni aşklara yelken açamıyorsun çünkü kimselere güvenesin, inanasın gelmiyor. Hal böyle olunca da kalp kırıklıkları bir türlü bitmiyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
14
4
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen kolay kolay unutamıyorsun...

Mete Tunga

Ne? Ben geçmişte mi yaşıyorum?

Pasif Kullanıcı

neden sadece ilişki üzerine kurulu sadece ayrılıncamı kalp kırılır aq