Görüş Bildir
Haberler
Kalp Kırıklığının Acısını Unutup Yeni Aşklara Yelken Açmak İçin Deneyebileceğin 11 Yol

Kalp Kırıklığının Acısını Unutup Yeni Aşklara Yelken Açmak İçin Deneyebileceğin 11 Yol

cihan taştan
25.06.2022 - 20:05

İnsan her şeye alışıyor elbette ama aşk acısı gibisi var mı? 💔 Kalp kırıklığı yaşadıktan sonra 'yıkılmadım, ayaktayım' diyebilmek ve romantik ilişkilere geri dönmek için deneyebileceğin 11 yol!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yeniden başlamaya karar vermek!

Evet, onu çok seviyordun ama ayrıldınız. Evet, o aslında tam da sana göreydi... Yapacak bir şey yok. Bazen bir şeylerin yalnızca yürümeyeceği vardır. Belki doğru insan değildir belki de doğru zaman.

Şimdi yapman gereken kendine yeni bir sayfa açmak ve geçmişi geçmişte bırakmak. Denizdeki onlarca balık seni bekliyor, kaşını kaldırıp baksan yeter! 😇

2. Ve elbette yeniden normale dönebilmek için kendine değer verdiğini hissetmek

2. Ve elbette yeniden normale dönebilmek için kendine değer verdiğini hissetmek

Söylemesi kolay, yapması o kadar da kolay değil elbette. Özellikle yürek burkan ayrılıklardan sonra insan kendini suçlamaya ve öz güvenine zarar vermeye eğilimli oluyor. 

Yapman gereken ise bunun tam tersi. Her insan özeldir. Her insanın kendi dünyası vardır ve onun hükümdarı kendisidir. Hiç kimse sana senden daha yakın olamaz. Hadi ilk adımı at ve kendini hak ettiğin gibi şımartmaya başla!

3. Spora başlamak gibisi var mı!

Bir spor salonuna başlayarak hem sağlığını koruyacak, hem odağını dağıtacak hem de bolca endorfin salgılayacaksın. Ayrılık acısının bir reçetesi olsa, ilk sıralarda muhakkak spordan bahsedilirdi. Daha etkileyici bir fiziğe sahip olacak olman da cabası!

4. Tiyatroya gönül vermek

4. Tiyatroya gönül vermek

Öğrenci olarak bir tiyatro kursuna başladığında hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini oyuna kaptırıyorsun. Oynadığın rollere göre karakterler arasında dolaşıyor, kendine dışarıdan bakma fırsatı buluyorsun. Aynı zamanda birçok yeni insanla tanışıyor, farklı sosyal ortamlara giriyorsun. Yeni aşklara yelken açman için bundan daha güzel bir başlangıç olabilir mi?

5. Pastacılık - tatlıcılık kurslarına katılarak hem tatlı ürünler ortaya koymak hem de keyifli bir ortamda sosyalleşmek

Yetenekli olup olmaman önemli değil. Sonuçta bunu yalnızca kendin için yapıyorsun. O pastayı yapmaya çalışırken zihnin tam olarak yaptığın işle meşgul olacak. Mutluluğun tanımı da bu değil mi zaten!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dans kursuna katılmak

Kendini müziğin ritmine bırakıp ortamın nabzını tutarken aşk acısı çekebilir misin? Genel itibariyle insanların bu konuda pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Muhtemelen sen de kendini müziğe bıraktığında ayrılık acısını falan çoktan unutmuş olacaksın. Tanışacağın yeni insanları ve onlarla kuracağın direkt etkileşimi de bonus olarak listeye ekleyebilirsin! 😊

7. Seyahate çıkmak

7. Seyahate çıkmak

Aşk acısına en iyi gelen şeylerden biri harekettir. Yola çıktıktan sonra gördüğün manzaralarla birlikte zihninden geçenler de değişir. Yeni insanlarla tanışır, yeni bir vizyona sahip olursun. Aşk acısını gezerek unutmak gibisi var mı!

8. Müzik kursuna katılmak

8. Müzik kursuna katılmak

Ruha müzik kadar iyi gelen bir şey var mı? Gitar, piyano, bateri... Ne olduğu hiç fark etmez. Zaten ilgi duyduğun bir müzik aletini öğrenmek için daha ideal bir zaman bulamayacaksın!

Hem ayrılık psikolojisinden çıkmak hem odağını dağıtmak hem de yeni insanlarla tanışmak için artık bir adım atmak istemez misin?

9. Konsere gitmek

9. Konsere gitmek

Konser, parti, organizasyon... İnsanların sıkıntı ve endişeyi geride bırakıp eğlenmeye geldiği ortamlar aynı zamanda insanların yeni insanlarla tanışmaya en açık olduğu alanlardır. Şimdi stresi geride bırak, git ve tanış onlarla! 👻

10. Doğa yürüyüşü ve benzer etkinliklere katılmak

10. Doğa yürüyüşü ve benzer etkinliklere katılmak

Hem ayrılık acısını unutmak için kafayı dağıtmak hem de yeni insanlarla tanışmak için doğa yürüşü gibi samimi etkinliklere katılmak kadar mantıklı çok az şey var! Hem ruh halini değiştir hem de sosyal çevreni genişlet! Kim bilir, belki de hayatının aşkı çok da uzakta değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Evet demek!

11. Evet demek!

Jim Carrey'in 'Bay Evet' filmini izledin mi? Eğer izlemediysen hemen aç! Zira yeni aşklara yelken açmak için aradığın motivasyon o filmde saklı olabilir. Davetlere, tekliflere, etkinliklere, sana ulaşmak isteyen insanlara ya da kısaca hayata evet demek, sana hiç ummadığın yeni kapılar açacaktır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın