Görüş Bildir
Haberler
Kaliteden Anlarım Diyenler, Buyrun Teste: Hangi Rujun Uygun Fiyatlı Olduğunu Bulabilecek misin?

Kaliteden Anlarım Diyenler, Buyrun Teste: Hangi Rujun Uygun Fiyatlı Olduğunu Bulabilecek misin?

Aşağıda derlediğimiz rujlardan bir ev fiyatına sahip olanı da var, pahalı olarak nitelendirelebilecek olanı da...

Ben bir makyaj uzmanıyım ve metrelerce öteden dahi rujun kalitesini anlarım, en uygun fiyatlı olanı da şıp diye bulurum diyorsan, seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi Ruj Uygun Fiyatlı? Bulabilecek misin Bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaklaştın!

Yaklaştın!

Maalesef, en uygun fiyatlı ruju bulamadın ama yaklaştığını söyleyebiliriz! Testteki en uygun fiyatlı 2. ruju buldun. Mac markasının ikonik rujlarından kırmızı renkli Rubby Woo isimli bu rujun  fiyatını merak edersen söyleyelim: 75 TL! Kabul ediyoruz pek de uygun fiyatlı değil. En uygun fiyatlı ruju bulabilmek için tekrar denemeye ne dersin?

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama en uygun fiyatlı rujumuz bu değil. Nars markasının Dragon Girl isimli bu kalem rujunun  fiyatını merak edersen söyleyelim: 115 TL! Şimdi en uygun fiyatlı ruju bulmak için tekrar denemelisin!

Değil!

Değil!

Üzgünüz, testteki en uygun fiyatlı ruj bu değildi. Bobbie Brown markasının Burnt Red isimli bu rujunun fiyatı: 105 TL! En uygun fiyatlı ruju bulabileceğine inanıyoruz, bunun için tekrar denemelisin!

Başaramadın!

Başaramadın!

Maalesef, testteki en uygun fiyatlı ruju bulmayı başaramadın. Tom Ford markasının Scarlet Rouge isimli bu rujunun fiyatını merak ediyorsan hemen söyleyelim: 235 TL! En uygun fiyatlı ruju bulmayı başarmak için tekrar denemeye ne dersin?

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef, testteki en uygun fiyatlı ruj bu değildi. Chanel markasının Rouge Allure serisinin 97 numaralı renginin fiyatını merak edenler için söyleyelim: 158 TL! En uygun fiyatlı ruju bulabilmek için, kendine bir şans daha ver ve tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Hayır! Testteki en uygun fiyatlı ruj bu değil. Yves Saint Lourent markasının  Rouge Pur Couture serisinin 01 numaralı renginin fiyatını merak edenlere hemen söyleyelim: 155 TL! Testteki en uygun fiyatlı ruju bulabilmen için seni tekrar teste alalım!

Wow! Tebrikler!

Wow! Tebrikler!

Seni gerçekten kutluyoruz! 🤩 Testteki en uygun fiyatlı ruju bulmayı başardın! Belki de sırrı Maybelline ha ne dersin? Maybelline markasının Siren in Scarlet isimli  bu rujunun fiyatı 24.90 TL! Bu ruj drugstore'larda satıldığı için %50 indirim ile yarı fiyatına alma şansına da sahipsin, bizden söylemesi!😉

Olmadı!

Olmadı!

Üzgünüz, olmadı! En uygun fiyatlı ruju bulamadın. Dior markasının Rouge 999 isimli rujunun fiyatını merak ediyorsan, söyleyelim: 182 TL! En uygun fiyatlı ruju bulabilmek için tekrar denesene!

Oops!

Oops!

Üzgünüz, bulamadın ama tebrikler! Dünyanın en pahalı rujunu buldun! Guerlain markasının Kiss Kiss and Diamonds isimli bu ruju tam tamına 62,000 dolar! Evet, yanlış okumadın bu rujun fiyatı Türk lirasıyla 250,000 TL. Elbette bu ruju bu kadar kıymetli yapan 18 karat altın ve ve toplamda 2,2 karatlık 199 pırlantadan oluşan 110 gramlık kutusu, kutunun üzerine ismini yazdırabiliyor ve rujun bittiğinde tekrar doldurtabiliyorsun. Ne dersin değer mi? 😜 En uygun fiyatlı ruju bulabilmek için seni tekrar teste alalım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
148
119
65
62
48
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanzade Uzun

en uygununu bulmak yerine ilkinde en pahalısını bulmak...

Çağla Albayrak

peki ya en pahalı rujun tahtakaleden alınmış 5 liralık yapış yapış lip glossa benzemesi.......

Pasif Kullanıcı

olay türk kızını bulmakta..

gaydırı guppak

nasıl bu kanıya vardın acaba :D