Görüş Bildir
Haberler
Kalbimiz Paramparça! Yaşam Destek Ünitesi Kapatılmadan Önce Sevgilisine Son Kez Sarılan 15 Yaşındaki Genç

etiket Kalbimiz Paramparça! Yaşam Destek Ünitesi Kapatılmadan Önce Sevgilisine Son Kez Sarılan 15 Yaşındaki Genç

Rinascita
08.08.2018 - 15:04

Aşık olduğunuz insanı kaybetmek her yaşta acı vericidir. Ama 15 yaşındayken bunu yaşarsanız, çok daha travmatik bir hal alabilir. İçinizden bir parçayı alıp koparacak bu hikayeyi sizler için Unilad'dan derledik.

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/news/heartbr...
İçeriğin Devamı Aşağıda

16 yaşındaki Blake Ward, aynı ailede denizden kurtarılan üç gençten bir tanesi.

16 yaşındaki Blake Ward, aynı ailede denizden kurtarılan üç gençten bir tanesi.

Yüzerken yaşadıkları bir sorun nedeniyle Galler'in kuzey batısında ölüm kalım mücadelesi verdiler. Acil servis tarafından kurtarıldılar.

Blake hemen hastaneye kaldırıldı ama hayatını kurtarmak için yapılabilecek hiçbir şey kalmamıştı.

Blake hemen hastaneye kaldırıldı ama hayatını kurtarmak için yapılabilecek hiçbir şey kalmamıştı.

Günler sonra ailesi beyinde meydana gelen hasarla ilgili bilgilendirildi. Aileye, çocuklarının bir daha asla iyileşmeyeceği söylendi. Yaşam destek ünitesinin kapatılması kararı alındı.

Son vedanın acısı yalnızca gencin ailesini değil, aynı zamanda kız arkadaşı Stephanie Ray'i de derinden etkiledi. Yaşam destek ünitesi kapatılmadan hemen önce genç kız sevgilisine son bir kez aşkla sarıldı.

15 yaşındaki Stephanie, yaşadığı duygu yoğunluğunu bakın hangi sözlerle anlattı.

15 yaşındaki Stephanie, yaşadığı duygu yoğunluğunu bakın hangi sözlerle anlattı.

'Bugün benim için hayatımın en zor ve asla unutmayacağım günüydü. Bazılarınızın bildiği gibi Blake salı günü korkunç bir kaza geçirdi. Bütün bu süreçte onun yanındaydım ve onu asla bırakmadım. Hepinizin bildiği gibi Blake sevgi dolu, düşünceli biriydi ve herkes için her şeyi yapardı. Bugün Blake'in asla iyileşemeyeceğini öğrendik. Beyni ağır hasar almıştı ve hepimiz için çok zor bir karar vermek zorundaydık; yaşam destek ünitesinin kapatılması ve ona veda etmek... '

Acı içindeki genç kız Blake ile olan ilişkisinin onun için ne anlama geldiğini ifade ederek devam etti. 

'Blake benim için çok özeldi. Aramızda özel bir şey vardı ve bu her zaman var olacak. Elbette inişler çıkışlar oldu ama hepsini aştık. Ama Blake'in acı çekmediğini bilin. Ailesi yanındayken bu dünyaya veda etti ve her zaman özlenecek, her zaman kalbimde çok özel bir yeri olacak. Seni asla unutmayacağım Blake. Elveda bebeğim. Seni gururlandıracağım, seni hep sevdim ve hep seveceğim.'

Stephanie'nin annesi Becky de sosyal medyada kızının acısını paylaştı. 

'Blake, bizim güzel, cesur, temiz kalpli ve zeki oğlumuz bu sabah 07:03'te hayatını kaybetti. Onu uzun zamandır tanımıyoruz belki ama kaybı hepimizi kedere boğdu. İyi uykular güzel meleğim, sen bu dünya için fazla iyiydin. Seni asla unutmayacağız. '

Diğer iki gencin durumu henüz bilinmiyor. Hem aileye hem de genç kıza sabır diliyoruz. 🙏🙏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
723
62
34
18
11
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zuhal Ünal

bu tarz bir konu üzerinden prim yapmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum bıraksaydın da sana özel kalsaydı o anlar

Pasif Kullanıcı

Belki o anların özel kalması gerçekten onun için daha iyi olabilirdi.Belki bunun paylaşılmasının tek amacı gerçekten primdir bilemeyiz.İhtimaller sonsuzdur s... Devamını Gör

Gece Güneş

Umud etmeyi neden burkmışlar?. Her zaman mucizeler olur. Ben onun yerine koymaya çalışıyorum kendimi... ölürdüm yine de izin vermezdim!.

Hes Gümüş

İnsanı hayatta tutan mucizeler değil tıptır. Beyin ölümü gerçekleşmiş birinin eski haline dönmesi veya iyileşmesinin imkânı yok yani.

Uygar Aytun

Üzdü bee... :(