Görüş Bildir
Haberler
Kalabalıkta Gözüne Çarpan Kişi Senin Kim Olduğunu Ortaya Çıkarıyor!

etiket Kalabalıkta Gözüne Çarpan Kişi Senin Kim Olduğunu Ortaya Çıkarıyor!

Yung Boş Ada
22.06.2016 - 14:41

Şimdi sana bir gif göstereceğiz ve bu gifte gözünün kime takıldığını soracağız; buradan yola çıkarak da senin nasıl biri olduğunu anlayacağız. Hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gif'imiz bu!

Bu gif'te gözüne en çok kim çarptı?

Hırslısın, ama hakkın yeniyor!

Hırslısın, ama hakkın yeniyor!

Sen gerçekten inanılmaz derecede hırslı ve dikkatli bir insansın. Yaptığın işlere aşırı özeniyor ve çoğunlukla iki hatta üç kez kontrol ediyorsun her yaptığın işi. Çünkü yaptığın her işinin son derece başarılı ve mükemmel olmasını istiyorsun; bu yüzden bir bakıma mükemmeliyetçi de diyebiliriz sana. Fakat senin çok hakkını yiyorlar be güzel dostumuz; en iyiyi, en mükemmeli senin yaptığını biliyorlar ve bu yüzden de senin üstüne geldikçe geliyorlar! Kendini kullandırtma sakın sevgili kardeşimiz! Kendi değerinin farkına var ve ona göre davran!

Hassas ve melankoliksin!

Hassas ve melankoliksin!

Sen inanılmaz derecede hassassın güzel kardeşimiz. En ufak şeyler bile seni çok çabuk etkileyebiliyor. Özellikle söz konusu geçmişin olduğu zaman daha da bir hassaslaşıyor, melankolikleşiyorsun adeta. Geçmişinin yükünü hala omuzlarında taşıyorsun ve bu maalesef seni bugünü yaşamaktan alıkoyuyor. Bizce bazı durumlarda koyvermeyi öğrenmelisin, çünkü hayatın bu şekilde yaşanmayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Kendini topla ve hayatın tadını çıkarmaya başla!

Gerçek bir iş adamı/kadınısın!

Gerçek bir iş adamı/kadınısın!

Sen kendini daima mantıklı bir insan olarak görüyorsun ve duygularından çok mantığınla hareket etmeyi tercih ediyorsun her durumda. Bu durum da seni mükemmel bir iş adamı/kadını yapıyor! Mantıklı duruşun, konuşmaların ve karizman ile seni plazaların tepesinde toplantılara katılırken görebiliyoruz şu an! Fakat şöyle bir durum var ki o da her zaman istemesen de ciddi olmak zorundasın, çünkü bu senin içinde var!

İdealist ama şüphecisin!

İdealist ama şüphecisin!

Sen hayatında kesin idealleri olan ve bunları gerçekleştirmek için her şeyi yapacak olan bir insansın. Senin için ideallerin hayatındaki her şeyden daha önemlidir. Çünkü onlar, senin için seni sen yapan asıl değerler. Diğer yandan etrafındaki insanlara karşı oldukça şüphecisin. Kurulan cümlelerin altındaki gizli anlamlara dikkat eder ve hiç kimseye tamamen güvenmezsin. Haksız da sayılmazsın, bu devirde kimseye güven olmaz zaten güzel dostumuz!

Sakin ve rahatsın!

Sakin ve rahatsın!

Sen genel olarak son derece sessiz ve sakin bir insansın. Kendi halinde takılmayı sever ve çoğunlukla karmaşadan uzak durmaya çalışırsın. Hayata karşı içinde büyük şüphelerin olsa da elinden bir şey gelmediğini bildiğin için kendini boşu boşuna strese sokmazsın. Bu da bize senin son derece rahat bir insan olduğunu gösteriyor. Kendini gereksiz şeyler için asla üzmüyor ve sıkıntıya sokmuyorsun yani. En doğrusu da bu zaten güzel dostumuz!

Neşeli fakat umursamazsın!

Neşeli fakat umursamazsın!

Sen, hayatının her anını mutlulukla yaşayan; etrafındaki herkese neşesini ve enerjisini bir güneş gibi saçan, dünyaya gelmiş en eğlenceli insanlardan birisin! Senin etrafında olmak demek asla ve asla sıkılmamak demektir. Fakat şöyle bir durum var ki sen çoğu zaman oldukça umursamaz olabiliyorsun. Hayat genel anlamda senin için neşe ve eğlence demek olduğu için sorumluluk gerektiren durumlardan sıkılıyor ve elinden geldiğince kaçmaya çalışıyorsun. Doğru bildik öyle değil mi güzel dostumuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
941
515
231
159
75
74
73
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kafası_Güzel

adam orda "ben burdayım" dercesine sallanıyor, bunun neşeli ama umursamaz olmamla ne alakası var? açıkla, lütfen bana bunu açıkla

zeytin sevmem

ben hassas olduğumdan değil de sarışının tatlı olduğundan dolayı bu sonucun çıktığını düşünüyorum behvbevg

materyalist-bonnie

sarisin severim, altin gibi parliyordu orada; canim benim, kimler uzmus seni, bak yine bir melankoli geldi bana