Görüş Bildir
Haberler
Kahveyi Nasıl Sevdiğini Söyle, Seni Nasıl Sevdiklerini Söyleyelim!

etiket Kahveyi Nasıl Sevdiğini Söyle, Seni Nasıl Sevdiklerini Söyleyelim!

Mia Zona
25.07.2020 - 17:30

Kahvenin cevaplayamayacağı soru yoktur...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak kahvenizi hangisinde yudumlamak istediğinizi öğrenelim...

2. Kahven seni serinletsin mi yoksa sıcaklığıyla içini mi ısıtsın?

3. Söyle bakalım kahven nasıl olsun?

4. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım! Kahveni tatlandırmak için süt veya krema ister misin?

5. Tek başına kahve olmaz! Yanına bir şeyler ikram edelim. Ne istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazırladığımız bu kahveyi günün hangi vaktinde içmek istersin?

7. Ve son olarak, kendini şımartmak istediğinde bu kahve türlerinden hangisini keyifle yudumlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni senden başka seven yok...

Soğuk tavırların insanların seninle konuşmalarına çekinmelerine sebep oluyor. Çoğu zaman insanları bilerek veya bilmeyerek tersliyorsun. Haliyle de senden uzaklaşıyorlar... Ama seni senden başka birinin sevmesine ihtiyaç duyuyor gibi de gözükmüyorsun. Bundan rahatsız oluyorsan insanlara biraz daha yumuşak yaklaşmayı deneyebilirsin. Eğer rahatsız değilsen, zaten sorun sende değil onlarda!

Seni üvey evlat gibi seviyorlar...

İnsanlar seni seviyor ancak ama garip bir şekilde bir yandan da hor görüyorlar. Planların çoğunu sensiz yapıyorlar ve bir şekilde planı öğrenirsen 'Aa biz de tam sana haber verecektik!' diyorlar... Seni sevseler de seninle çok fazla içli dışlı olmak veya ekiplerine almak istemiyor gibiler. Üzülme, bu onların ayıbı! Elbet seni de en içten duygularla sevecek birileriyle tanışacaksın...

Seni yarı yolda vurmaya başlayan ayakkabı gibi seviyorlar...

Seninle arkadaş olmanın güzel yanları var evet ama bazen katlanılmaz biri oluyor çıkıyorsun! İnsanlara garip gelen takıntıların nedeniyle çoğu zaman onları bıktırsan da sensiz olmayacağının da farkındalar. Özetlemek gerekirse, sen yarı yolda vurmaya başlayan bir ayakkabısın. Hayatındaki insanların onlarca ayakkabısı var ancak yine de seni giymeyi tercih ediyorlar. Onların kıymetini bil!

Seni Mecnun'un Leyla'yı sevdiği gibi seviyorlar...

Senin için insan ilişkileri hiçbir zaman kafaya takılacak bir sorun olmamış. Gerçi, pozitif karakterin düşünüldüğünde insanların gözünde nasıl bu kadar sevildiğini görmek hiç şaşırtmadı! İnsanlar seni gerçekten çok seviyor. Bunun sebebi ne güzelliğin, ne başarın ne de başka bir şey... Kendin olmaya devam ettiğin sürece seni sevmeyecek insan yok denecek kadar az.

Seni pamuklara sarıyorlar...

Çevren senin için her şeyi yapabilecek insanlarla sarılı. Hayatındaki insanlar seni korumak ve iyi olduğundan emin olmak istiyor. Korunmaya ihtiyacın olmadığında bile senin yanında olduklarını gösterecek şeyler yaparak olası bir mutsuzluğun önüne geçmeye çalışıyorlar. Senin gibi şanslısına gerçekten az rastlanır!

Seni, sana hayranlık besleyerek seviyorlar...

Bunu nasıl yapıyorsun bilmiyoruz ancak insanlar sana hayranlık besliyor. Bazen minicik bir jest, üzerindeki kıyafet, konuşma tarzın, eğitim/kariyer başarıların, hayata karşı dik duruşun... Bunlar senin için çok sıradan şeyler olabilir ancak karşındaki insanlar hiç de böyle düşünmüyor! Bunu sıklıkla dile getirmeseler bile sana gerçekten hayranlar. Işıltını hiç kaybetme!

Seni kahveyle gelen su gibi seviyorlar...

İnsanların sana ne zaman ihtiyaç duyacağı belli olmuyor ama mutlaka bir şekilde etraflarında olmanı istiyorlar. Sen, insanlara güven veren birisin. Zaman zaman senden tavsiye almak, dertleşmek, mutlu haberleri paylaşmak insanları rahatlatıyor. İnsanlara akıl vermek senin için o kadar normalleşmiş ki, çoğu zaman bunu yaptığının farkına bile varmıyorsun. İyi ki varsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
218
163
81
42
34
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?