Görüş Bildir
Haberler
Kahveci Tercihlerine Göre Gelecekteki Sevgilinle Nerede Tanışacağını Söylüyoruz!

etiket Kahveci Tercihlerine Göre Gelecekteki Sevgilinle Nerede Tanışacağını Söylüyoruz!

Nsycl
17.11.2017 - 22:15

Bakalım tarzın ve zevklerine göre hayatının aşkını nerede bulacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. İç mekan hangisine yakın olurdu?

3. Bir çaydanlık seti seç!

4. Bir de tatlı seç!

5. Çalışanların giyimi hakkındaki tercihin hangisi gibi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki tek bir dekor seçecek olsan hangisi olurdu?

7. Son olarak mekanının favori içeceği hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sanat Etkinliğinde tanışacaksın!

Sanat Etkinliğinde tanışacaksın!

Verdiğin cevaplara göre senin aşkı bulacağın mekan sanatla bağlantılı! Belki bir tiyatro gösterisinde, belki de bir müze gezmesinde tanışacaksın. Entelektüel karakterini tatmin edecek bir partneri böyle bir yerde bulmamana şaşırmamalı.

Parkta tanışacaksın!

Parkta tanışacaksın!

Eşinle dostunla bir pazar gittiğin bir parkta belki de yan tarafta oturacak, belki de arkadaşının arkadaşı çıkacak. Sen huzur insanı olduğun için senin isteyeceğin kadının da bir pazar gününü senin gibi geçirmesi senin için önemli. Kafa dinlemek, dramadan uzak durmak senin için önemli.

8. Toplu taşımada tanışacaksın!

8. Toplu taşımada tanışacaksın!

Senin hayatın gibi bir hayata zaten bu yakışırdı! Spontane yaşayan bir tipsin, ne planlı bir gece öncesi çok büyük umutlara girip hayal kırıklığı yaşıyorsun, ne de kendini kapatıp yeni fırsatlara kendini kapatıyorsun. Toplu taşımada tanışır, hatta anlaşırsan evlenirsin bile. Hem mis gibi anı.

9. Online tanışacaksın!

9. Online tanışacaksın!

Çok fazla dışarı çıkmayı seven biri değilsin. İnsanların dış mekanlarda taktığı maskelerden pek hoşlanmıyorsun ya da belki uyum sağlayamıyorsun. Ne olduğu pek de önemli değil zaten, kendini rahat ettiğin ortamda birini bulduğun sürece. Online arkadaşlıklar artık günümüzün bir gerçeği zaten. Şaşıracak hiçbir şey de yok!

10. Süpermarkette tanışacaksın!

10. Süpermarkette tanışacaksın!

Sen rutin insanısın. Düzenli bir tip olmak, düzenli alışveriş yapmayı ve belli başlı günlerde belli yerlerde olmayı gerektirir. Belki gelecekteki sevgilin de sen de birkaç kez birbirinizi gördükten sonra sohbet etmeye başlayacak ve yeni gelen domatesleri tartışacaksınız, kim bilir?

11. Kafede tanışacaksın!

11. Kafede tanışacaksın!

Testimizin belki de en açık cevaplarından biri. Kahveye ve kahvecilere olan sevgini böylesine belli etmenden belliydi zaten. Kahveciler her zaman sohbetin, muhabbetin ve sıcak bir ortamın sağlandığı yerler değil midir zaten? Böyle anlarda bir kıvılcım, bir aşk kimi şaşırtır ki?

12. Barda/ Eğlence mekanında tanışacaksın!

12. Barda/ Eğlence mekanında tanışacaksın!

Sen eğlenmeyi seviyorsun bir kere! Enerjik ve dışa dönüksün. Barda olmak, eğlence mekanında olmak aşırı yüksek sesli bir yerde iletişim kuramamak anlamına da gelmiyor. Zaten en iyi sevgili, en çok eğlendiğin, en çok mutlu olduğun sevgili değil midir? İkiniz de eğlenirken frekanslarınızın uyuşmaması elde mi zaten?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
213
164
105
50
48
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen huzur insanı olduğun için senin isteyeceğin kadının da bir pazar gününü senin gibi geçirmesi senin için önemli...lan ben kızım bu test beni lezbiyen mi z... Devamını Gör

Döndü Kandır

Bana da aynısını dedi Garip!

inci küpesiz kız

süpermarket dedi o zaman izninizle ben giyinip kuşanıp markete gidiyorum ahaha :)))

Online! Ne kadar güvenli? Açıklaması çok doğru ama...