Görüş Bildir
Haberler
Kahvaltıda Tercih Ettiklerine Göre İlişki Durumunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Kahvaltıda Tercih Ettiklerine Göre İlişki Durumunu Tahmin Ediyoruz!

29.02.2020 - 22:30 Son Güncelleme: 01.03.2020 - 10:23

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğunu biliyoruz. Peki, bakalım kahvaltı alışkanlıkların ilişki durumun hakkında bize ne kadar ipucu verecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahvaltılıklarla başlayalım... O olmadan kahvaltı yapmam dediğin kahvaltılık hangisi?

2. Et ürünlerine ne dersin?

3. Yumurtanı nasıl tercih edersin?

4. Ekmek olarak hangisini tercih edersin?

5. Ekmeğine sürmek için bir tanesini seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahvaltıda içmek için hangisini tercih edersin?

7. Ortaya sıcak bir şeyler ister misin?

8. Son olarak, kahvaltı sofrasına vaktinin olmadığı sabahlar için bir gevrek seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnızsın!

Yalnızsın!

Yalnızlık senin için MFÖ' nün mısralarında değil, hayatının ayrılmaz bir parçası olmuş vaziyette. Aslında düşünürsen yalnız sayılmazsın. Neden mi? Çünkü kafanın içindeki sesle sürekli konuşma halindesin. Önceleri yalnızlığın sana ne kadar etki ettiğini görürsün, sonraları durumu kanıksar ve kabullenmemek için içindeki sesi, yalnızlığını bastırması için dost edinirsin. Zaman zaman herkes yalnızlığa mahkum edilir, eğer kendi isteğiyle yalnızlaşmak istemediyse. Söylenebilecek tek şey, etrafındaki gerçekleri görüp, yaşananlara kayıtsız kalmaman. Yalnız kalmayı alışkanlık haline getirip çaresizliğin olmasın.

Karmakarışık durumdasın!

Karmakarışık durumdasın!

Senin için durumu özetlemek gerekirse, senin orta yolun yok! Daha doğrusu içinde yaşadığın ilişkiyi ilişki olarak göremiyorsun/görmek istemiyorsun. Ya ilişkidesindir ya da değilsindir; sonuçta ilişki denilen şey karşılıklı ilgiye dayanır. Eğer ayrılık öncesi bir durumdaysan, gazı kaçmış kola içmenin bir anlamı yok. Şekerli su haline gelmiş kolayı içmekte ısrarcıysan bir şey diyemem, ama biliyorsun ki bir süre sonra tat alamadığın gibi diğer organlarında bundan etkilenecek.Kaldı ki bir süre sonra onu çöpe atacaksın.

Masum bir aşıksın!

Masum bir aşıksın!

İçin kıpır kıpır ve karşındakinden de aynı elektriği alıyorsun; ama bir türlü itiraf edemiyorsun. Hep doğru olanı yapıyorsun, fakat bir türlü doğru adımı doğru zamanda atamıyorsun. Sana karşı boş değilse ilginin şiddeti artar, ama harekete geçmezsen, karşındakinin senden beklediği ilgi yerini umutsuzluğa bırakır. Adım atmaktan korkma, ama tempo tutmadan da koşmaya başlayıp karşıdakini baskıya alma. Yaşadığın sorunun cevabı sende saklı.   Zamanlamayı tuttur :)

Ciddi bir aşka yelken açmışsın!

Ciddi bir aşka yelken açmışsın!

En zorlu sınavları verip, ilişkinizdeki sorunları aşmışsınız gibi görünüyor. Belli ki birbirinize olan sevginiz ve güveniniz tam, artık bir bütünsünüz bu hayatta. Pek çok insanın kıskandığı ideal bir ilişkiden bahsediyoruz; sıkmadan, yormadan... Herkes buna sahip olamadığı için dönem dönem nazar değmiyor da değil! Her neyse, birbirinizin kıymetini bilin ve mutluluğunuza kimsenin engel olmasına izin vermeyin. Bizden söylemesi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
536
309
148
115
112
68
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ciddi bir aşka yelken açmışsın! Peki aşkın bundan haberi var mı?

Alpercan Ürker

bu nasıl piskoloji amk kahvaltı zevkime gore nasıl bunları buluyon AdMiN

Selçuk Kurt

Ne salak bir anket olmuş bu böyle. Bu anketi hazırlayan hangi ülkede yaşıyor acaba? Evde Hindi Füme vardı da ben mi tercih etmedim? Ne yiyeceğiz ekmek peynir... Devamını Gör