Görüş Bildir
Haberler
TV
Kâh Güldürüp Kâh Ağlatarak Duygudan Duyguya Sürükleyen Birbirinden Güzel Türk Romantik Komedi Dizileri

Kâh Güldürüp Kâh Ağlatarak Duygudan Duyguya Sürükleyen Birbirinden Güzel Türk Romantik Komedi Dizileri

26.10.2022 - 14:21

Türk dizileri yalnızca ülkemizde değil, dünyanın pek çok yerinde sevilerek takip ediliyor. Her ne kadar çoğunlukla dram türüyle bilinse de, romantik komediler de fazlasıyla izleniyor ve beğeniliyor. Çoğunlukla yaz dizisi olarak hayatımıza giren romantik komedi dizilerinin bazıları o kadar sevildi ki, efsane oldu diyebiliriz! Bakalım en sevilen Türk romantik komedi dizileri hangileriymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kiralık Aşk

1. Kiralık Aşk

Defne ve Ömer'in hikayesini altmış dokuz bölüm boyunca hem gülerek hem kızarak izlemiştik.

2. No: 309

Yanlış anlamalar ve bazı küçük oyunların sonunda kendilerini nikah masasında bulan Lale ve Onur'un, bir süre sonra bu zoraki evliliklerinin nasıl aşk evliliğine dönüştüğünü izlemiştik.

3. Kiraz Mevsimi

3. Kiraz Mevsimi

Bu dizi ile başlayan aşk gerçek oldu a dostlar!

4. Aşk Yeniden

4. Aşk Yeniden

Zeynep ve Fatih'in bu karmaşık ama son derece eğlenceli ilişkisi Polonya, Slovakya, Aland Adaları, Şili, Meksika, Karadağ, Sırbistan gibi pek çok ülkeye yayıldı bile.

5. Sen Çal Kapımı

5. Sen Çal Kapımı

Eda, hayatını mahvetmesi sonucu nefret ettiği Serkan'ın hayır diyemeyeceği teklifiyle karşı karşıya kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkenci Kuş

6. Erkenci Kuş

Doğru dürüst bir iş bulmazsa evlenmek zorunda kalacak olan Sanem, yeni işi ile birlikte bambaşka bir hayata ve aşka adım atar.

7. İlişki Durumu Karışık

7. İlişki Durumu Karışık

Bir başkasını kıskandırmak ve borç ödemek için yapılan evlilik oyunu, zamanla kendini Ayşegül ve Can'ın birbirlerine olan duygularının açığa çıkmasıyla bambaşka bir şeye dönüşüyor.

8. İnadına Aşk

8. İnadına Aşk

Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne'nin, Aras Teknoloji'nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın'ın yanında işe girmesiyle gelişir. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne'nin maço ağabeyi Çınar'ın müdahaleleriyle başka bir yöne doğru akmaya başlar.

9. Aşk Laftan Anlamaz

9. Aşk Laftan Anlamaz

Murat ve Hayat'ın bir kavga ile başlayıp aşka dönüşen tatlı hikayesi.

10. Tatlı İntikam

10. Tatlı İntikam

Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye'ye bambaşka biri olarak döner. Bu kez Pelin'e karşı tavrı net olacak diye düşünse de, hikayeleri başka bir şeye dönüşür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kaçak Gelinler

11. Kaçak Gelinler

Nikahtan, düğün salonundan ve gelinlik provasından kaçan üç kadının havalimanında karşılaşmasıyla hayatları farklı bir hal alır. Eğlenceli ve aşk dolu!

12. Aşk Mantık İntikam

12. Aşk Mantık İntikam

Babasının dalgalı ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur. Aşkın bu olduğunu düşünüp ben yokum diyen Esra, gerçekten güvendiği birini bulmak ister.

13. Seversin

13. Seversin

Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır.

14. Ege'nin Hamsisi

14. Ege'nin Hamsisi

Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün karşılaşması ve tabii ki bolca aşk!

15. Güneşin Kızları

15. Güneşin Kızları

Güneş'in çocuklarına iyi bir hayat sunmak için evlenip İstanbul'a taşınması sonucu, kızlarının yeni çevrelerine ve hayatlarına alışma sürecini izledik. Burada bolca aşk, kıskançlık ve entrika vardı hatırlarsanız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Güzel Köylü

16. Güzel Köylü

Hayatı bir anda darmadağın olan Gül, tam da bu anda bir köyden gelen bir mektup sonucu, hayatının bütünüyle değişeceğinden habersiz yeni bir yolculuğa çıkar. İşini, nişanlısını kaybetmişken kendini bambaşka bir kültürün ve aşkın ortasında bulur.

Sizin en sevdiğiniz romantik komedi dizisi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın