Görüş Bildir
Haberler
TV
Kadrosu Şampiyonalar Ligi Gibi Olmasına Rağmen Seyirciyi Hüsrana Uğratıp Erkenden Final Yapan Diziler

Kadrosu Şampiyonalar Ligi Gibi Olmasına Rağmen Seyirciyi Hüsrana Uğratıp Erkenden Final Yapan Diziler

Dizinin oyuncuları kadar senaryosu ve hikaye örgüsü de önemlidir... Özellikle de bunu izleyiciye geçirdiysen senden iyisi yok!

Bugün sizler için kadrosunda birbirinden başarılı usta ve genç yetenekleri barındırmasına rağmen izleyiciyi büyük bir hayal kırıklığına uğratıp erkenden final yapan dizileri sizler için derledik!

Bakalım hangi dizilere erkenden veda etmişiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 8. Gün

1. 8. Gün

Burcu Biricik, Buğra Gülsoy ve Musa Uzunlar'ın başrollerinde yer aldığı 8. Gün dizisi, büyük bir heyecanla başlamış fakat 6. bölümde ekran serüvenini tamamlamıştı.

2. Yalancı

2. Yalancı

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi, değişik senaryosuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş fakat bu yetmedi ve dizi 10. bölümde final yaptı.

3. Yalancılar ve Mumları

3. Yalancılar ve Mumları

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci, Feyyaz Duman ve Melike Güner'in başrolleride yer aldığı dram/korku türündeki dizi, 5. bölümüyle final yapmıştı.

4. Oğlum

4. Oğlum

Canan Ergüder'in setlere geri döndüğü, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı, izlerken dramı iliklerimize kadar hissettiğimiz Oğlum dizisi düşük reyting nedeniyle 15. bölümde final yaptı.

5. Kusursuz Kiracı

5. Kusursuz Kiracı

Serkan Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisi, yayınlandığı günden itibaren büyük bir kitleye sahip olmuştu. Fakat bu kitle yetmedi, dizi 6. bölümde final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mahkum

6. Mahkum

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisinin gidişatı biraz farklı... İlk sezon reytinglerde rekor kıran dizi, ikinci sezonun başlamasıyla bu savaşı kaybetti ve 31. bölümüyle ekranlara veda etti. Yani dizi ikinci sezonda sadece 6 bölüm dayanabildi.

7. Son Yaz

7. Son Yaz

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz dizisinin serüveni farklı konusu ve başarılı kadrosuyla beğenilse de ikinci sezonda 5, totalde 26 bölüm sürdü.

8. Destan

8. Destan

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı dönem dizisi Destan, başta güzel reytinglerle yüz güldürse de ilerleyen bölümlerde istenilen etkiyi yaratamamış, 28. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

9. Seversin

9. Seversin

İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün başrollerinde yer aldığı Seversin dizisi, yaz dizileri arasında iddialı bir gidişata sahip olsa da 20. bölümüyle ekranlara veda etti.

10. Misafir

10. Misafir

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Ozan Dolunay'ın başrolünde yer aldığı Misafir bölümü hikaye örgüsünü bile tamamlayamadan 5. bölüm ile final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Senden Daha Güzel

11. Senden Daha Güzel

Cemre Baysel ve Burak Çelik'in başrolünde yer aldığı Senden Daha Güzel dizisi, 14. bölümüyle ekranlara veda etti.

12. İçimizdeki Ateş

12. İçimizdeki Ateş

Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgörün, İpek Filiz Yazıcı ve daha birçok genç yeteneğin bir araya geldiği İçimizdeki Ateş dizisi, düşük reyting nedeniyle 5. bölümde final yaptı.

13. Sevmek Zamanı

13. Sevmek Zamanı

İlhan Şen ve Deniz Işın'ı bir araya getiren Sevmek Zamanı dizisi, yine ekran serüveni kısa dizilerin arasına girdi. Dizi 5. bölümde final yaptı.

14. Son Nefesime Kadar

14. Son Nefesime Kadar

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban ve İpek Filiz Yazıcı'nın bir araya geldiği Son Nefesime Kadar dizisi, reytinglerde aldığı kötü oranlar sebebiyle 5. bölümüyle ekranlara veda etti.

15. Üç Kuruş

15. Üç Kuruş

Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Ekin Koç ve Nesrin Cevadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, beklenilen reyting yükselişini gösteremediği için 28. bölümde ekranlara veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Evlilik Hakkında Her Şey

16. Evlilik Hakkında Her Şey

Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu ve Tülin Ece'nin başrolünde yer aldığı dizi, düşük reytinglere çare olması için ikinci sezonda Barış Kılıç'ı kadrosuna dahil etmişti fakat reytinglerde bir yükselme görülmedi. Fakat dizi yurt dışı pazarına girdiği için sezon sonuna kadar her şeye rağmen devam ettirilmiş, sezon sonunda yayınlanan 33. bölümüyle final yapmıştı.

17. Kuzgun

17. Kuzgun

Burcu Biricik ve Barış Arduç'un başrollerinde yer aldığı Kuzgun dizisi, sahip olduğu hayran kitlesini reytinglere yansıtamadığı için 21. bölümde final yapmıştı.

18. Sana Söz

18. Sana Söz

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı ve Müge Anlı programına benzer bir konsepte sahip olan Sana Söz dizisi sadece 7 bölüm sürdü...

19. Gizli Saklı

19. Gizli Saklı

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Saklı dizisi 8. bölümle ekranlara veda etti.

20. Kanunsuz Topraklar

20. Kanunsuz Topraklar

Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili'nin yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi düşük reyting nedeniyle 16. bölümüyle ekranlara veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Annemizi Saklarken

21. Annemizi Saklarken

Hande Doğandemir ve Kutsi'nin başrollerinde yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi, yine düşük reyting sebebiyle kısa sürede ekranlara veda etti. Dizinin ömrü 8 bölüm sürdü.

22. Kağıt Ev

22. Kağıt Ev

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettanoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizi, 7 bölüm sürerek ekranlara kısa sürede veda etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
6
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sorunneydi

mahkum ve evlilik hakkında herşey bu iki dizi gerçekten güzeldi. bitmiş olmasına üzüldüm onların dışında ki bütün diziler vasat. listede tutmayan saçma sapan... Devamını Gör

Buse Gerceker

destan harika bir diziydi harcandı