Görüş Bildir
Haberler
Kadir Topbaş'ın Damadı Ömer Faruk Kavurmacı Tutuklandı

Kadir Topbaş'ın Damadı Ömer Faruk Kavurmacı Tutuklandı

ATKN
08.09.2016 - 10:57 Son Güncelleme: 08.09.2016 - 14:41

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan iş adamlarından Faruk Güllü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında olduğu 28 kişi tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer Faruk Kavurmacı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İsmail Uçar tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan ve savcılık işlemlerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen TUSKON ve üye şirketlerinin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 60'tan fazla şüphelinin hakimlikteki işlemleri yapıldı.

Faruk Güllü de tutuklanan isimlerden

Faruk Güllü de tutuklanan isimlerden

Sabah saatlerinde Faruk Güllü'nün de bulunduğu 16 şüphelinin 'FETÖ'ye üye olmak' suçundan tutuklanmasına karar verilmişti. 

Doğan Haber Ajansı, Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 12 iş adamının daha 'silahlı terör örgütü üyeliği' gerekçesiyle tutuklandığı bilgisini paylaştı. 

Böylelikle tutuklanan iş adamlarının sayısı 28'e yükseldi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 80 şüpheliden aralarında Kavurmacı, Nejat Güllü, Faruk Güllü'nün de bulunduğu 65'i 'terör örgütüne üye olmak' ve 'cebir ve şiddet kullanarak anayasal düzeni ortadan kaldırmak' suçlarından tutuklanma istemiyle, 15'i ise haklarında adli kontrol talebi uygulanmak şartıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapısına yönelik operasyonlarda şüpheliler 18 Ağustos'ta gözaltına alınmıştı. 

Bu arada hakkında gözaltı kararı bulunan TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral'in de aralarında olduğu bazı şüpheliler ise firari olarak aranıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
43
15
12
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike Çağlayan

Darısı GÖKÇEKGİLLERE

denemecelersss

aadam transformersların yetmeyeceğini bildiği için dcnin arakterlerini de getirtmişti en son batman ve superman de vardı :D

Yusuf Demir

ben bu olayı çözemedim bu ülkenin üst kademesinin hepsi fetö ile bağlantılı veya bağlantılıydı. neden hepsi yargılanmıyor veya soruşturulmuyor. bu fötöcüler ... Devamını Gör

Yusuf Demir

ülkeyi yöneten kandırıldık deyince suç değil. piyonsan eğer kandırıldık deyince suç o zamn ve birçok insan bunu yiyor yani.. bildiğin bizim aklımızla alay ed... Devamını Gör

devrim dengiz

kadir bey şimdi konuşsun hadi mezarlık falan diyodun .