Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Hayatını Kolaylaştıran En iyi 7 Uygulama

Kadınların Hayatını Kolaylaştıran En iyi 7 Uygulama

Tek Araba Gidelim
18.08.2014 - 12:51 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 19:14

1. Stylish Girl

1. Stylish Girl

Gardırobunuzdaki ve mağazalarda beğendiğiniz her kıyafeti, ayakkabıyı ve aksesuarı birbirleri ile sanal ortamda eşleştirmeye hazır mısınız? Kıyafetleri giymeye gerek kalmadan kombinlerin nasıl gözüktüğünü görebileceğiniz uygulama ile hem zaman kazanacak, hem de gereksiz alışverişleri önleyeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Pronet

2. Pronet

Yolda yürürken bir grup tarafından sıkıştırıldınız mı? Artık kendinizi güvende hissetmediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz bir uygulama mevcut. Pronet’in geliştirdiği uygulamaya zor durumlarda ulaşmak istediğiniz iki kişinin bilgilerini giriyorsunuz ve uygulamada bulunan “imdat” butonuna bastığınızda bulunduğunuz lokasyon bu iki kişiye gidiyor. Kendinizi böylece daha güvende hissedeceksiniz.

3. Argus

3. Argus

Hangi kadın daha sağlıklı bir yaşama sahip olmayı istemez ki? Argus ile günlük tüm aktivitelerinizi ölçerek, sağlığınız hakkında temel bilgileri sıklıkla takip edebilirsiniz.

4. Bad Date Rescue

4. Bad Date Rescue

Bir randevuya gittiniz ve gittiğinize ilk andan pişman olup, nasıl kaçacağınızı düşünüyorsunuz. Yardımınıza koşacak olan uygulama: Bad Date Rescue. Bu uygulama sayesinde sahte arama alıp, kolaylıkla bulunduğunuz ortamdan kaçabilirsiniz.

5. Yemek Tarifleri

5. Yemek Tarifleri

Bugün hangi yemeği yapmalıyım derdi artık son buluyor. Yemek tarifleri uygulaması sayesinde; çoğu yemeğin tarifine ulaşıp, evinizde ziyafet verebilirsiniz.

6. myPill

6. myPill

İlaç kullanırken almayı unuttuğumuz olmuştur. Bu uygulama sayesinde, artık unutmak yok. Ayrıca periyodunuz üzerine yapılacak olan tahminlerle, tatilde sürprizlerle karşılaşma ihtimallerinizi de düşürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. TAG

7. TAG

Trafikte kadınların yaşadığı bir çok soruna çözüm getiren TAG uygulaması, arkadaşlarınızın arabasıyla konforlu bir şekilde ulaşımınızı sağlarken, güvenli ve keyifli bir yolculuk şansı sunuyor. Sizinle aynı yöne giden arkadaşlarınızla sizi buluşturup, “Nasıl gitsem?”, “Rahat gider miyim?”, “Çok yürür müyüm?” gibi, dertlerden kadınları kurtarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın