Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Aşırı Derecede Zorlanacağı En İğrenç Hangisini Tercih Ederdin Anketi!

etiket Kadınların Aşırı Derecede Zorlanacağı En İğrenç Hangisini Tercih Ederdin Anketi!

Yung Boş Ada
10.02.2017 - 17:17

Bu anketi çözerken hem çok zorlanacak, hem de aşırı iğreneceksiniz! Ama tercihlerinizin ne kadar popüler olduğuna göre de hafif bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Sonuçları hep birlikte göreceğiz!

1. Hadi başlayalım! Hangisini tercih ederdin: Bir ay boyunca aynı sütyeni takmak mı yoksa bir hafta boyunca aynı külotu giymek mi?

2. Kılla kaplı körelmiş jileti kullanmak mı yoksa yere düşüp de üstü pislikle dolmuş ruju sürmek mi?

3. Hangisi daha katlanılır: Bir hafta boyunca çişini yaptıktan sonra silememek mi yoksa bir hafta boyunca iç çamaşırı giymeden aynı taytı giymek mi?

4. Hangisini seçersin: Bir yıldır temizlenmemiş olan makyaj fırçalarını kullanmak mı yoksa senden önce 5 farklı kişinin kullandığı maskarayı kullanmak mı?

5. Bu baya kötü: Reglinin hafif bir gününde ped/tampon takmamak mı yoksa en ağır gününde gün boyunca aynı pedi kullanmak mı?

6. Hangisi daha tatmin edici: Duş alırken poponun arasından uzun bir saçı çıkarmak mı yoksa bacağından çıkmayı başaramamış kılı cımbızla çıkarmak mı?

7. Hangisini seçersin: Reglin boyunca kan pıhtılarıyla uğraşmak ama bağırsaklarının sapasağlam olması mı yoksa hiçbir kan pıhtısıyla uğraşmadan berbat olmuş bağırsaklara sahip olmak mı?

8. Hangisi daha katlanılır: Sütyeninin içinde kırıntılar olduğu halde onları çıkaramamak mı yoksa poponun arasında kaçan iç çamaşırını düzeltememek mi?

9. Hangisiyle baş edebilirsin: Tırnaklarının arasının hep kirli olması ama ojeyle kapatmanın yasak olması mı yoksa dudaklarının çatlaklarda dolu olması ama dudak kremi kullanmanın yasak olması mı?

10. Son olarak: Daima yağlı ama kepeksiz saçlar mı yoksa yağsız ama kepek dolu saçlar mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2733
1747
893
614
557
483
282
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Kale

götten saç çıkarmanın neresi zevkli olabilir anlamadım ki??

nomedic

SDFJKGNSKGFSMKFGHDMFGLSGFÖSLG

Çağla Yurtseven

Çok saçmaydı ama nedense çözesim geldi =D

Pasif Kullanıcı

son soruyla 10 dkdır bakışıyorum

Ezgi

karlaaar düşer düşer düşer ağlarımm :D valla yağlı olsun kepeksiz olsun sürekli toplu halde gezerim ama su kepekler çok fena görüntü