Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Şöyle Alalım! Burçlara Göre Kadınların Hayatını Değiştirecek En Doğru Erkek Tipleri

etiket Kadınları Şöyle Alalım! Burçlara Göre Kadınların Hayatını Değiştirecek En Doğru Erkek Tipleri

Ebru Çiftçi
07.11.2018 - 12:12 Son Güncelleme: 08.11.2018 - 17:59

Her kadının hayatını değiştirecek ve mutlu edecek bir erkek vardır. Bu çeşitli kriterlere göre değişebilir. Biz burçlardan yola çıkarak burçlara göre kadınların hayatını değiştirecek erkek tiplerini sizler için araştırdık. 

Buyrunuz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortamın lideri olmak isteyen koç burcu kadınını mutlu edebilecek terazi burcu erkeği,

Birbirinize zıt karakterleriniz olmasına rağmen mükemmel bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Birbirinizi ilk gördüğünüz andan itibaren, inanılmaz bir çekim hissedebilirsiniz. Tutkulu ve idealist olan koç burcu kadınını romantik, çekici ve bir o kadar da nazik olan terazi burcu erkeği baştan çıkarabilir. Zıt karakterleriyle birbirlerini tamamlayabilir, inanılmaz bir aşka imza atabilirsiniz. Anlayacağınız bir erkeğin hayatınızı değiştirmesini istiyorsanız, kesinlikle terazi burcu erkeği ile birlikte olmalısınız. Bulduysanız kaçırmayın deriz. :)

Güçlü bir karaktere sahip olan aslan burcu kadınını anlayacak en iyi tip kova burcu erkeği,

İnanılmaz bir çekim! Aslan burcu kadını biraz zordur. Her zaman gösterişi seven, karşısındaki kişinin de farklı olmasını isteyen bir burçtur. Sıradanlığa pek gelemez. Birbirlerine çok zıt düşen iki burcun arasındaki çekim, gerçekten inanılmaz olacaktır. Kova burcu erkeği, üstün zekası ve marjinalliğiyle kesinlikle aslan burcu kadınının etkisi altına alacaktır. Çünkü kova burcu erkeği, çok farklı bir kişiliğe sahiptir. Onu çözmek biraz zordur. Aslan burcu kadını, onu çözmek için elinden geleni yapacaktır. Ve bunun yaparken de inanılmaz mutlu olacaktır. Eğer hayatınızda kova burcu erkeği varsa, bırakmayın deriz. Çünkü hayatınızı güzelleştirecek tek burç erkeği olabilir.

Aşka değer veren boğa burcu kadınına ömür boyu aşkı tattırabilecek aslan burcu erkeği,

Aslında ikisinin ortak çok yönü var. Genelde iki tarafın da gözü yükseklerdedir. Karşısındaki kişinin mükemmel olmasını isterler. Her zaman kendi bildiklerinden şaşmazlar ve fazlasıyla gururludurlar. Bu iki burç arasındaki çekim birbirlerini ilk gördüğü andan itibaren sürebilir. Boğa burcu kadını yıllardır aradığı gerçek aşkı aslan erkeğinde bulabilir. Aslan burcu erkeğinin rahatlıkla cazibesine kapılabilir, hayatınızı mükemmelleştirmesine izin verebilirsiniz.

Ulaşılması zor olan ikizler burcu kadınını derinlemesine çözebilecek Yay burcu erkeği,

Bu iki burç hem kendilerine hem de etrafa neşe saçacak. Birbirlerine zıt burç olmaları tam da birbirlerini tamamlayabilecek nitelikte. Konuşmayı seven ikizler burcu kadınının dilinden kesinlikle yay burcu erkeği anlayabilir. Onun içinde yaşadığı değişikliğe ayak uydurabilir ve ömür boyu duygularına karşılık verebilir. Saatlerce sohbet edebilir, sürekli eğlenebilirsiniz. Anlayacağınız bir ikizler burcu kadının dilinden en iyi yay burcu erkeği anlayacaktır. Hayatına güzellik katacaktır.

Ömür boyu gerçek aşkı arayan yengeç burcu kadınına sevgisi ve şefkatiyle karşılık verecek boğa burcu erkeği,

Yengeç burcu kadını için duygular çok değerlidir. Aşka, sevgiye hayatları boyunca değer verirler. Ve gerçek aşkı bulduklarında yapamayacakları şey yoktur. Evcimen olan yengeç burcu kadınını mutlu edebilecek en doğru burç boğa erkeği olabilir. Tıpkı yengeç burcu kadını gibi yüreğinde kocaman sevgi ve şefkat vardır. Bu ikili muhteşem bir beraberliğe imza atabilir. Boğa burcu erkeği, yengeç burcu kadınını ömrü boyunca mutlu edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mantık insanı olan başak burcu kadınını baştan aşağı etkileyecek Akrep burcu erkeği,

Başak burcu kadınını etkilemek çok zordur. Kendi gibi mantıkçı ve akılcı bir kişiyle birlikte olmak ister. Karşısındaki insanın mevki olarak da güzel bir yerde olması onun için önemlidir. Her bakımdan mükemmeli arar. Sevgiyi ve aşkı derinden hissettirecek kişiyle birlikte olmak ister. Belirsizlikten hiç ama hiç hoşlanmaz. Onun bu duvarlarını aşacak ve ona ulaşacak tek burç akrep burcu erkeğidir. Tutkusu ve ihtiraslarıyla resmen başak burcu kadınını etkisi altına alır. Bu ilişki ömür boyu sürebilir.

Aşksız yaşayamayan terazi burcu kadınını etkisi altına alacak İkizler burcu erkeği,

Bu ikili arasındaki aşk dillere destan olabilir. Terazi burcu kadınının her halinden anlayabilecek tek burç zeki ikizler erkeğidir. Sezgisel güçleri çok kuvvetli olduğu için terazi burcu kadınını her zaman anlayabilir. Onu mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Zeki, kültürlü ve esprili ikizler burcu erkeği, terazi burcu kadınını etkisi altına alacaktır. Aranızdaki ortak noktaları birleştirince aşk kaçınılmaz bir hal alacaktır. Bizden söylemesi. :)

Gizemiyle dikkat çeken Akrep burcu kadınını mutluluğun zirvesine çıkaracak Yengeç burcu erkeği,

İki burcun içlerinde yaşadığı duygusal yoğunluk açığa çıkacak ve tutkulu bir aşk yaşayacaksınız. Yengeç burcu erkeği, romantikliği ile akrep burcu kadınını etkisi altına alacaktır. Birlikte inanılmaz bir uyum yakalayacaksınız. Sadece iki tarafın kıskançlığı ilişkiyi etkileyebilir. Fakat birbirinize verdiğiniz güvenle tek bir sorunu çözerek, sonsuza kadar mutlu yaşayabilirsiniz. Bir akrep burcu kadını için en ideal erkek tipi kesinlikle yengeç burcudur.

Kültürlü ve neşeli yapısıyla dikkat çeken Yay kadınına kendini değerli hissettirecek Kova burcu erkeği,

Birbirini gerçek anlamda tamamlayan en nadir burç uyumu olabilir. Yay burcu kadının kültürüyle kova burcu erkeğinin marjinalliği birleşince ortaya mükemmel ilişki çıkacak. Kova burcu erkeği, zekası ve akılcı yapısıyla yay kadınını etkisi altına alacaktır. Bu ikili ömürleri boyunca neşeli vakit geçirebilir ve ömür boyu sürecek ilişkilerinin temelini atabilir. Aralarındaki çekişme bile aşklarını alevlendirecektir.

Gerçek aşkın bile mantıktan ibaret olduğunu düşünen Oğlak burcu kadınını anlayabilecek Başak burcu erkeği,

İki mantıkçı burç, muhteşem ilişki! İkisi kusursuz bir ilişkiye imza atabilir. Hayata tamamen mantıkçı bakan bu iki burcun, yaşadığı duygular açığa çıktığında aşkın doruklarına ulaşabilirler. Birlikte paylaşacakları o birçok şey olacaktır. İkisi her ne kadar rekabeti sevse de birbirlerine bu şekilde yaklaşmayacaklardır. Oğlak burcu kadının hayatını gerçek anlamda değiştirecek ideal erkek başak burcu erkeğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çılgın Kova burcu kadınını aşkın zirvesine çıkaracak terazi burcu erkeği

Özgürlüğüne düşkün kova burcu kadının dilinden anlayacak en erkek tipi terzi burcu erkeğidir. Terazi burcu erkeği, inanılmaz romantizmi ve duygularıyla kova burcu kadınını etkisi altına alır. Özgürlüğüne her ne kadar düşkün olan kova burcu kadını, aşkı doruklarına kadar yaşayacak birini arar. O kişi kesinlikle terazi burcu erkeğidir. Onun duygularına tercüman olacak ve özgürlüğünü yaşatacaktır.

Duygusal ve sevecen olan balık burcu kadınının dünyasını en iyi anlayacak balık burcu erkeğidir.

Balık burcu kadınını en iyi anlayacak erkek balık burcu erkeğidir. Çünkü birbirlerinin dünyasını çok iyi bilirler. O yüzden bir balık burcu erkeği, ne hissediyor ve yaşıyorsa karşı tarafında o şekilde hissedeceğini bilir. Romantikliği, düşünceli oluşuyla zaten bir balık burcu kadını etkilemeyi başarır. Bu ikili yoğun ve özel bir aşk yaşayacaktır. Bir balık burcu kadınının hayatını etkileyecek erkek bu yüzden kesinlikle balık burcu erkeğidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
370
123
75
45
34
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bahar Kılıç

boğa ve aslan. editör çıldırmış

Özgür Duman

Oğlak burcu erkeği sanırım hiç bir kadına iyi gelmiyor ki listede yok... Ya da editörün geçmişinde bir oğlakla hatırlamak istemediği anıları var 😂😂😂

Apollonia corleone

son 3 flörtüm oğlaktı.Kendim de bir oğlak olarak erkeğinden uzak durmayı tercih ediyorum :))

gamze kök

Koç erkegi kimseyi mutlu edemiyor anlasilan,anca kendisini mutlu eder 😂