Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

etiket Kadınları Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

Galina Grigoryevna
11.10.2018 - 16:22 Son Güncelleme: 31.12.2018 - 12:53

Kadınları iyi tanıyıp tanımadığını merak ediyorsan bu test tam senlik!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçebilir misin?

3. Kadınların duygu değişimleri neye bağlıdır?

4. Bir kadının mutluluğunu söndürebilecek tek neden ne olabilir?

4. Bir kadının mutluluğunu söndürebilecek tek neden ne olabilir?

5. Kadınlar kahramanı olarak kimi beklerler?

5. Kadınlar kahramanı olarak kimi beklerler?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir kadın mutsuz olduğunda ne yapar?

6. Bir kadın mutsuz olduğunda ne yapar?

7. Bir kadın mutlu olduğunda genellikle nasıl görünür?

8. Bir kadın kendini 5 yıl içinde nerede görmeli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kadınları çok iyi tanıyorsun!

Kadınları çok iyi tanıyorsun. Bravo sen gerçekten bir kadının ruhundan anlayan ve ona nasıl davranılması gerektiğini bilen birisin. Bir kadının yeri geldiğinde kimsenin yıkamayacağı kocaman bir dağ olduğunun farkındasın. Kadın ve erkek eşitliğine inanıyorsun. Tebrik ederiz sen kadınları çok iyi anlıyorsun.

Kadınları sadece anlıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen kadınları uzaktan yakından tanıyorsun. Yani pek tanımak için çabaladığın söylenemez. Doğuştan kadınları anlama yeteneğin var fakat dikkat et körelmesin. Bazı kadınlara olan kırıcı davranışların sana eksi puan getirmiş. Fakat sen kadın ruhundan hiç anlamıyorsun dersek seni yermiş oluruz. O kadar değil. Sadece biraz daha çabayla kadınları daha iyi anlayabileceğini söyleyebiliriz.

Kadınları iyi tanıdığın söylenemez!

Verdiğin cevaplara göre senin kadınları iyi tanıdığın söylenemez. Kafanda bir kadın kalıbı oluşturmuşsun fakat o kalıp biraz eskide kalmış. Biraz daha kafanı yenilemelisin. Artık kadınlar çok değişti ve senin verdiğin cevaplara göre pek yaşamıyorlar. Devir o devir değil anlayacağın. Biraz daha çabayla ve çalışmayla senin de iyi bir kadın tanıyıcısı olacağını düşünüyoruz. Sadece bunun için kendine biraz zaman ver.

Kadınları asla tanımıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre bir kadını asla tanımıyorsun. Bir kadın nerede nasıl bir tepki verir bilmiyorsun. Kafanda kurduğun kalıplar içende kadınları yönlendirmişsin fakat kadınlar bu şekilde tepkiler vermez. İstisnalar vardır tabii. Fakat kadınları tanımak için sanki çok çabalamamışsın gibi gözüküyor. Kadınları asla anlamıyorsun. Neden böyle davrandıklarını da bilmiyorsun. Kadınlar senin için çözülmesi zor bir cinsiyet. Bu hayatta sana kadınlarla başarılar dileriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
97
59
33
18
16
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra Çetin

Testi kadın olarak çözdüm kadınları iyi tanıyorsun çıktı sonra gittim erkek yaptım cinsiyeti tanımıyorsun çıktı. Cevaplara dokunmadım bu arada sadece cinsiye... Devamını Gör

shiroshinju

Sırf meraktan cinsiyeti erkek seçip testi çözdüm,sonuç Kadınları tanımıyormuşum! :))) Bazen hemcinslerimi tanıyamıyorum orası doğru ama soruların cevapları b... Devamını Gör

can_havan1

Zengin koca olayı herşeyi özetliyor kasmayın fazla 😂