Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Buraya Alalım! Kol Kıllarınızı Daha Az Belirgin Hale Getirmenin 9 Etkili Yolu

Kadınları Buraya Alalım! Kol Kıllarınızı Daha Az Belirgin Hale Getirmenin 9 Etkili Yolu

Rinascita
03.04.2020 - 07:00

Her ne kadar bazı çözümler bulunsa da, vücut kıllarından kurtulmanın hızlı ve sihirli bir yolu maalesef yok. 🙄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Papatya çayı

1. Papatya çayı

Papatya çayı inanılmaz özellikleri ve cilde olan faydasıyla biliniyor. Anlaşılan o ki, bu çay aynı zamanda kadınların vücut kıllarının incelmesine de yardımcı oluyor. Bir bardak suda papatya çayı kaynatın. Süzün ve soğuması için bırakın. Kolunuza sürün ve kurumaya bırakın. Ilık suyla temizleyin. Zamanla kılların inceldiğini fark edeceksiniz.

2. Limon suyu

2. Limon suyu

Limon kollarınızı istediğiniz gibi beyazlatmaya yardımcı olur. Biraz limon suyu hazırlayın ve kolunuza sürün. 15-20 dakika bekleyin. Güneş ışığından kaçının. Eğer cildiniz çok hassas ise uygulamadan evvel limonu balla karıştırın.

3. Papaya zerdeçal karışımı

3. Papaya zerdeçal karışımı

Bunun için zerdeçal tozuna ve çiğ papaya ezmesine ihtiyacınız var. Öncelikle iki yemek kaşığı papaya ezmesini, yarım yemek kaşığı zerdeçal tozu ile karıştırın. İyice karıştırdıktan sonra kolunuza veya bacağınıza uygulayarak 15 dakika bekleyin. Haftada bir uygulayın. Zamanla kılların inceldiğini ve büyük ihtimalle dökülmeye başladığını göreceksiniz.

4. Şeker

4. Şeker

Ağdadan daha güvenli, daha doğal ve daha az acıyan bir yöntem! Şeker söz konusu kıllar olduğunda harikalar yaratıyor. Bir tavaya 1 bardak şeker, 1/4 bardak taze limon suyu ve 1/4 bardak su ekleyin. Kısık ateşte kaynamaya bırakın. Kahverengi bir renk alana kadar sürekli karıştırın. Soğumaya bırakın. Karışımı bölgeye uygulayın. Ağda bezini çeker gibi kuvvetli bir şekilde çekin.

5. Nane çayı

5. Nane çayı

Araştırmalara göre nane, kadınlar için doğal kıl inceltici görevi görüyor. Düzenli olarak nane çayı içmek, vücuttaki testosteron hormonu seviyesini azaltabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Soya ürünleri

6. Soya ürünleri

Soyanın yararları saymakla bitmez. Fakat birçok insanın bilmediği bir faydası daha var. Soya ürünleri tüketmek vücuttaki istenmeyen kılların çıkmasını kontrol altına alır. Hatta araştırmalara göre zamanla var olan kılları da inceltiyor.

7. Kaymak ve un karışımı

7. Kaymak ve un karışımı

1 çay kaşığı un ve 2 yemek kaşığı kaymağı kıvamlı bir karışım yapana kadar karıştırın. Kolunuza, bacağınıza veya yüzünüze uygulayabilirsiniz. Suyla temizlemeden önce 10-15 dakika bekleyin. Kaymak ve diğer süt ürünlerinin testosteron seviyesini azalttığı biliniyor. Aynı zamanda kadınlar için de kıl çıkışını azaltıyor. Karışıma zerdeçal de ekleyebilirsiniz. Bu karışımla vücudunuzdaki kıllar tamamen gitmeyecek fakat incelecektir.

8. Ponza taşı

8. Ponza taşı

Ponza taşının normalde ölü deri hücrelerini aldığı ve cildi sağlıklı tuttuğu biliniyor. Fakat aynı zamanda vücuttaki istenmeyen kıllar konusunda da yardımcı oluyor. Ponza taşını 10 dakika ılık suda beklettikten sonra kollarınıza ve bacaklarınıza uygulayabilirsiniz. Sonrasında daireler çizerek vücudunuzu ovalamak için kullanabilirsiniz. Genellikle vücudun kıllarını inceltmek için kullanılır.

9. Cilt beyazlatma

9. Cilt beyazlatma

Eğer sonucu aylar sonra değil de, hemen görmek istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızın üzerinde yazılı olduğu hazır cilt beyazlatma malzemeleri var. Fakat içerisinde kimyasal maddeler olduğu için, kullanırken dikkatli olmanızı öneriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
31
10
8
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın