Görüş Bildir
Haberler
'Kadınlara Yardım Etmem, Günahtır' İddiasında Yeni Açıklama: 'Yanlış Anlaşılma Var, Çaykur Genel Müdürü Affetsin'

'Kadınlara Yardım Etmem, Günahtır' İddiasında Yeni Açıklama: 'Yanlış Anlaşılma Var, Çaykur Genel Müdürü Affetsin'

Rize Yeşilçay Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Başkanı İdris Ocak, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun kendisine “Bayan sporculara yardım etmem, günahtır' gibi bir söz sarf etmediğini açıkladı. Ocak, 'Yanlış anlaşılma var. Sayın genel müdürden beni affetmesini bekliyorum' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söz konusu iddia Rize Yeşilçay Spor Kulubü Kadın Futbol Takımı İkinci Başkanı Alaettin Onay tarafından dile getirilmişti. Onay, televizyon programında İdris Ocak'ın Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütçüoğlu'na kulübün durumunu anlattığını ve destek istediğini, buna karşılık Sütçüoülu'nun ise 'Bayan sporculara yardım etmem, günahtır' diye karşılık verdiğini öne sürmüştü.

Çaykur Genel Müdürü Sütçüoğlu ise "Aşırı bütçeli sponsorluk talebinin kabul edilmeyişinden dolayı, söz konusu bayan spor kulübünü de alet etmek suretiyle hakkımda yalan haber üretildi" diyerek yalanlamada bulunmuştu 👇

Kulüp Başkanı İdris Ocak: "Her şey benim hatam"

Rize Yeşilçay Spor Kulubü Kadın Futbol Takımı İdris Ocak da bunun üzerine yayımladığı bir video ile iddialara ilişkin açıklama yaptı. 6 ay önce bir arkadaşıyla kulübe yardım istemek amacıyla Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nu makamında ziyaret ettiğini belirten Ocak, şunları söyledi:

'Bayan futbol takımına yardım istedim. 'Kurum benim kurumum değil. Kurum Türkiye'nin kurumu. Herkese yardım etmiyorum. Bir düşüneyim. Size yardım edeceksem edeyim.' dedi. 'Bayanlara yardım etmek günahtır', böyle bir şey konuşmadı.Basına yansıyan her şey benim hatam. Ben hata yaptım. Sayın genel müdürümden özür diliyorum. Rize spor camiasından özür diliyorum. Kızlarım adına herkesten özür diliyorum. Amatör spor kulüplerinden özür diliyorum. Özellikle genel müdürümüzden özür diliyorum. Harika bir insan. Ben çok büyük hata yaptım. Öyle bir şey konuşmadı. Benim öyle bir şey söylememem gerekirdi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
96
72
6
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Adamın eline vermişler bi metin zorla okutmuşlar amk. Yalanlattığı yetmemiş gibi bide kendini övdürtmüş..

Ayna Efendi

öyle bir geri vites atıyorsunuz ki hızlı ve öfkeli ekibi sizle boy ölçüşemez