Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Buraya! Günlük Makyajını Yap Nasıl Biri Olduğunu Öğren!

etiket Kadınlar Buraya! Günlük Makyajını Yap Nasıl Biri Olduğunu Öğren!

oinkal
05.10.2019 - 21:00

Evvvet! Her makyaj kişinin kendisini yansıtır. Renk seçimlerinden tonlamaya kadar karakterinin dışa vurumu makyajda gizlidir. Biz de bu sırrı seninle paylaşmak istedik, kullandığın makyaj yöntemlerinden renklere kadar sorulan sorulara cevap ver, nasıl biri olduğunu öğren! 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Makyaja başlıyoruz... Günlük makyajında primer kullanıyor musun?

2. Peki, günlük makyajında eyeliner tercih eder misin?

3. Sıra ruja geldi, nasıl bir tarzın var söyle bakalım...

4. Hangisi olmazsa olmazın?

5. Devam ediyoruz... Günlük makyajında nasıl bir fondoten tercih ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Göz makyajın nasıl?

7. Aşağıdaki ruj renklerinden birini seç!

8. Peki, son olarak günlük hayatında hangi saç şeklini sıklıkla kullanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgüvenin dışarıdan bile belli oluyor. Bu nasıl aura?!

Günlük makyajını tamamladın ve sonunda bu sonuçla mı karşılaştın? O halde, sana söyleyecek bir kaç şeyim var. Birincisi, sen gerçekten kendine güvenen ve kendine olan güvenini insanlara da hissettiren dominant bir karaktersin. Arkadaş ortamında ya da iş ortamında, yer, mekan fark etmeksizin girdiğin her ortama kendi benliğini bırakıyorsun. Makyaj tamam güzel şey, ama yapmasan da güzel olduğunu biliyorsun... Çok da övmeyelim, zaten kişi kendini bilir. ;)

Girdiği ortama güzelliğiyle damga vuran alfa çıktın!

Sen var ya sen... Yere bakan yürek yakan, ilk defa duymuşçasına şaşırma! Makyajından saçına, saçından kıyafetine kadar ilmik ilmik dokuyup en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun. Adeta makyajına başlamadan tüm gün içerisinde yaşayabileceğin durumları değerlendirip buna göre makyaj yapıyorsun. Yaptığın makyaj ile birlikte etkileyemeyeceğin kimse yok, olmadığını o kadar iyi biliyorsun ki... Ah ah!

Konu eğlenmekse baş aktör sensin! Eğlenmeyi, gece dışarı çıkmayı seviyoruz değil mi?

Yaptığın makyaj ile gün içerisinde bile eğlenmeyi, iş çıkışında arkadaşlarla stres atmayı pek seviyor gibisin? Ne, nerede, ne zaman fark etmez. Eğer bir şekilde o gün bir etkinlik yapılacaksa en çok eğlenen sen olacaksın. Hangi ortam olursa olsun yaptığın makyajla arkadaşlarına aynen şu mesajı vereceksin; Açılın bakalım, mekanın sahibi geldi! ;)

Başkalarının onayı olmadan yaşamayı bilen bir kraliçe misin acaba?

Canın ne isterse onu yapıyorsun, başkalarının söyledikleri bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor. Biri beni beğendi mi? Saçım bugün nasıl oldu? Peh, bunlar kimin umrunda? Sen kendini beğenip sevdikten sonra insanların ne düşündüğünün ne önemi var? Kızların ufak kıskançlıkları ile sana kıl olmaları da normal, o kadar uğraşın arasında bu şekilde güzel olmayı başaran tek sen varsın canım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
193
66
50
14
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Başkalarının onayı olmadan yaşamayı bilen bir kraliçe misin acaba? Canın ne isterse onu yapıyorsun, başkalarının söyledikleri bir kulağından giriyor diğer k... Devamını Gör

Aymira Ay

Özgüvenin dışarıdan bile belli oluyor. Bu nasıl aura?!

Narmin

Özgüvenin dışarıdan bile belli oluyor. Bu nasıl aura?! Thanks))